Van nekünk más bohócunk (Szíjjártó) is a fiókban,de hogy merre csapkodunk 3 óra múlva...
Van nekünk más bohócunk (Szíjjártó) is a fiókban,de hogy merre csapkodunk 3 óra múlva...
375-ön ráadtam... nem értem miért nem esett jobban... ill. igen, úgy tűnik csak az OTP-t adják... ez viszont jó jel a long hívőknek...
Hathor? mi a mai elemzés? shortzárás volt vagy bővítettél?
Nem biztos, ha eu csak most kezdi a lekört, akkor nekünk dupla szopás
(ahogy szokott lenni)
Hathor duzzog, ne gyerekeskedj már, szeretünk!
Szerintem tudja az mit mond, ez van neki kiadva. Vagy láttok más okot mikor egész eu hasít?
Majd a fejére koppintanak Vixinek...Mollyt is lerakták.
Közben látom átálltunk hülyegyerek üzemmódba!
Long kivágva,lehet kár volt?
Reggel I. Viktor a Kossuthon nagyon ostorozta a bankokat, meg hangsúlyozta hogy nem engedi a bankoknak
az egész bukta lakosságra terhelését. Meg kell majd osztani a veszteséget a hitelfelvevőkkel...
Leves. Lentröl lesz még kéredzkedés de szerintem délutánra a Mithras kultusz a trendi...
Én is megnéztem, nálam a bollingerek már rendesen beszűkültek, de felfelé (még) nem sikerült megtólni, de vmelyik irányba nagy(obb) elmozdulás jöhet egy-két napon belül.
Vmelyik mutyis blú, valszeg a mol lesz hozzá a kulcs,
oti meg megy utána?
Pár kontival longba keveredtem...de nem túl meggyőző amit látok,18600 kezd problémát jelenteni.
Hogy állsz a mai nappal? Ráadogatsz még?
elolvasta....áh..kevés az erő...máskor sosem jelentett problémát ha emelekdni kellett.
elemzésem fent.
jah...OTP -t tegnap nagyon lenyomták...ha ma nem tud feltápászkodni akkor vigyázni kell nagyon a longokkal..
hihetetlen amit a futikkal csinálnak.. akkor ma shortos szopóálarc?
igaz....a prompt volt 17.000 alatt...tehát 17.100 volt az alja ha jól láttam...egy szép szerdai öntős napon :D
sp futi egy nagy felfelé éket épít naposon? Persze nem ma fogja letörni.
Hát a tegnapi oti gyertya nagyon csúnya.
Mintha emelkedő csatornák épültek volna órás felbontáson nézve buxban hatiban otépében, csak oti nem érintette még az alját. Long szempontból nincs veszve minden, de igen csak rezeg a léc...