Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#415709 hAliG Előzmény: #415672

Úgy értettem, hogyha valaki (nagyobb büfi) ki akar szállni E-Starból most, mert sürgeti az idő (vagy 2011 végéig), akkor egy jó gyj-re (amire jöhet vételi erő) szvsz ezt nagy valószínűséggel meg fogja tenni.

Na és ezért lehet az, hogy nem tudunk majd emelkedni.

Nagyobb eladók egy gyenge napon

#415706 Lxrose

valakinek nagyon fontos, hogy az árfolyam ne felfelé törjön ki a háromszögből.

#415672 Lxrose Előzmény: #415602

Ekkora esés után már nem lehet jó hírre eladásról beszélni. Ha még egy jó hírt is beáraztak, akkor mi a részvény fair értéke szerinted?

#415642 hAliG Előzmény: #415641

Pedig megbeszéltük előtte... :D

Azbeszt bossza meg :)))

(Na lépek, addig tartsátok az árfolyamot, vagy tépjétek fel)

#415641 zeeh_ Előzmény: #415632

Ennek is van esélye, de májusban ki kell szórni szerintem is. Meg is tettem idén, de elkapott a mohóság és jól rá is csesztem vele.

#415632 hAliG Előzmény: #415629

:-)

Ahogy írtam is korábban, állítom, hogy a Fed időhúzása is arra játszik, hogy a nagy lóvé ("haverok") a nyaralás után jó áron vissza tudjon szállni..

Ha tőzsdézek még jövőre is, hiába lesz mondjuk E-Starom, májusban ki fogom szórni.. Ez a terv :)

Egy kötés sem volt még ma. Vszínű a további kivárás lesz jellemző mára.

#415629 zeeh_ Előzmény: #415600

Puskapor bekészítve az őszi szezonnyitóra. :) Aztán majd kiderül, hogy bővítés lesz-e belőle vagy sem.

#415614 hAliG Előzmény: #415469

Hathor napos rajzot rakott be, abból becsülte, hogy kb. mikorra várható a nagyobb mozgás.

60 percesen nézve látszik, hogy még mindig a háromszögben mozog, és ahogy írta, komoly mozgás várható. Vszínű, hogy csüt-pénteken lesz ez. Talán már ma is elindulhat egy irányba, bár fene tudja.

http://www.kephost.com/images4/2011/8/31/ovpw31bj2sez9jwhieoq.png

Aki érdekelt E-Starban, az imádkozzon, hogy a várható ~2000Ft-os (de akár 3000Ft-os) elmozdulás a Neki megfelelő irányba legyen :)

#415602 hAliG Előzmény: #415600

Egy kis gondolkodás mára részemről :)

Talán azért tartják ezen a szinten, mert lenne vevő itt az állam pakkjára (+-15%) és ezt akarják megjátszani.. (?)

Talán nekünk jelen helyzetben ez lenne a legjobb az állam terveit elnézve (2011 végéig kiszórás).

Még valami (verzió). Ha nagyon jó lesz a jelentés, akkor sem számítok emelkedésre most, mert vszínű a jó hírre eladást fogja választani az eladónk/eladóink (állam?).

#415600 hAliG Előzmény: #415589

Ma eldől a jelentés alapján, hogy minek feszül neki holnap (gondolom zárás után jön a jelentés).

Szomorú leszek, ha ez az alsó támasz lenne az, de hát akkor ez van.

Személy szerint ezen a szinten én már eladni nem fogom (nem merem), nem vagyok gép előtt folyamatosan, így realizálni a bukót és bízni egy olcsóbb visszavételben számomra veszélyes lenne.

Jó páran bízunk a fundában, akkor meg nem kell aggódni hosszabb távon. De a gyors meggazdagodást el kell felejteni :)))

#415596 zeeh_ Előzmény: #415583

Nem Hathor az ellenség. Sőt! Ő az egyik legsegítőkészebb ember itt az egész oldalon, aki az elemzéseivel sokaknak segít. Aztán van, aki elfogadja a segítséget, van, aki nem. De azért, mert valakik elvakultan bíznak egy papírban és emiatt nem látják meg a fától az erdőt, nem hiszem, hogy Hathort kellene hibáztatni...

#415586 taresz Előzmény: #415583

Nem tudom mennyire mondható hitelesnek, de ezt leltem:

A magánnyugdíjpénztáraktól júniusban az államhoz került:

- MOL 2.13% (összesen mintegy 24% van a Magyar Állam tulajdonában)

- OTP 3.65%

- Richter 4.09% (összesen mintegy 29% van a Magyar Állam tulajdonában)

- Egis 4.92%

- MTelekom 3.29%

- FHB 2.32%

- PannErgy 5.34%

- E-STAR 5.92%

- ANY 11.51%

- Danubius 1.1%

#415583 taresz Előzmény: #415577

Örülök az örömödnek.

Hator lenne az ellenség? Nem hiszem. Vagy csak bűnbak kell?

Többen nem szeretnek itt engem, de most lehet begyűjtök még 1-2 "barátot".

(Semmit nem számít.)