Ok, de csak akkor ha kapok rá garanciát, hogy nem lopják le. :-)
Ok, de csak akkor ha kapok rá garanciát, hogy nem lopják le. :-)
Áh, dehogy. Az 58as keg vételem, majd 50nél eladás, 309es eco vétel se volt jó. Mondjuk ennek egy részét a felével forintoztam, a keget meg lényegében visszahoztam. Még bő harmincezer kell a 0 hoz, de voltam már százezer buktában is 400e ft-os tőkére. re: mnyp
Az egyik legjobb speka lett Belőled Zotya, még szerencse, hogy nem adtad fel.
Csak ne szerelmesedjél bele egy részvénybe se és ha megvan a nyerő, realizáld, ne sajnáld, hogy több is lehetett volna. Ma is láttad, hogy borult a keg a végén, esély se volt kiszállni ott utána, ahol korábban Te.
Jó volt ez a 2 nap. Tegnap 19e, ma 36e ft. Még holnap kéne egy 20ast csípni. Lehet eladok 24-25ös phylt 27 körül. erről ma lemaradtam, pedig tegnapig bent álltam 29en. Ma elment volna re: 5 ft :-(
Volt TP-nek valami olyasmi elszólása valamelyik interjúban, hogy lehet, hogy lesznek Ők még keg-tulajok.
Na majd az epeh, oda-vissza apportálják ezek egymást. Éljen a mutyi és a pénzmosás.
Akkor a sonka enyhén plusszos lesz... Phyl meg alulról súrolja majd a 800milla buksikát.
Tételek megnevezése (e Ft-ban) 2011.06.30 :2010.06.30 változás%
Értékesítés nettó árbevétele 1 393 901 : 304 262: 358%
Adózás elıtti eredmény -207 338 :-281 768 :26%
Nettó eredmény -185 588 :-219 002 :15%
magyarul 358% növekvő árbevétel mellett is minuszos lett
Phyl veszi a keget, a keget veszi az ehep, a kisbüfit meg eszi az ideg. :-)
szerintem is, meg adják veszik egymásközt a kreget, phylt a haverok
de ezeket nem az ár érdekli hanem a mennyiség meglegyen, utána fütyülnek rá
Szerintem phylből is jegyeztek egy csomót, nem hiába maradt nekik még június 30.-án is kb. 700K!
Valami kavarás lesz, csak kérdés mikor, és mekkora?!
Az fix, hogy 10ig kitépik ezt a szrt, mert nem leszek itthon. Aztán majd boldogan veszek 29ért, és leöntik mint a keget. :-)
Na ki veszi a KEG-et???
Hát ŐK!!!
http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/108075643.html
01/2011. (IX. 23.) sz. közgyűlési határozat
A társaság közgyűlése nyílt szavazással ………. igen szavazattal, tartózkodás nélkül és ………….. ellenszavazat mellett úgy döntött, hogy felveszi tevékenységi körébe a 3523’08 Gázkereskedelem tevékenységet.
Már megint Te és a haverok fogtátok meg az emelkedést? :-)
egyszer élném meg, hogy vkik nem 2ft-ra vesznek tételt, hanem 10-20ra. Láttam, jól megtömték az eladóit, a faxért nem lehet inkább visszavonni, hogy könnyen kiakadjon, aztán utána csorgatni, ha már muszáj.