Na, Nikinek csak lenyomták a fejét végül, hatiban is hasonlót várok mára.
Pálinkás jó reggelt mindenkinek! Sok szerencsét a törzséhez! :D
Na, Nikinek csak lenyomták a fejét végül, hatiban is hasonlót várok mára.
Pálinkás jó reggelt mindenkinek! Sok szerencsét a törzséhez! :D
egyelőre csak héttel. de gyűjtögetem őket. nekem ez kezelhető még.
bocsi, hogy nem írtam, de gyors döntés volt. zártam a shortot és longba fordultam. holnap délelőtt akarok zárni
Amúgy mi ez a skalpolásos technika?
kivéve egyszer : Ha van egy irgalmatlanul nagy esés...és leér az aljára...azt onnan lehet tudni hogy akkor percenként 100-200 pontjával emelkedik onnan...na , ha azt a kis időt el tudod kapni és ott fordítani akkor nagyon hamar lehet pénzt keresni fordulásnál is...de ilyet elkapni szinte lehetetlen....
mint mikor 16.100 ig esett most a határidő....volt fél percre rá már 16.400... én 16.500 körül akartam gyorsan lezárni a shortokat...beírtam 16.600 -at..és teljesült 16.590 -en...
két-három perc alatt 500 pontot jött felfelé az aljától..őrület....
Kint most vannak nyitónál, kezdődhet az újabb cu-cunami :D
ez pont így van én is pont ezen gondolkodtam h hogy van ez h mindig ez van és nincs kivétel...ha eladtál tuti tovább megy, ha nem esik, ha vettél tovább esik, ha nem emelkedik...persze ki lehet ülni, de ez szinte hihetetlenül így van...
most kivételesen holnapra én is örülnék egy ilyen FT napnak....-))
aztán utána meglátjuk mennyi erő van benne..
különben nemigaz hogy milyen nehezen akar emelkedni valami ha longban van az ember...bezzeg ha shortol akkor meg csak zöldeket lát mindenhol az ember :-)))
Mire kiderülne az irány Te addigra 3ellentétes pozit felvettél és jót tettél a brokiknak:D
Kereskedési kényszer?
hát remélem, mert elsírom magam ha most meg a longokkal bukok...elképesztő hogy olyan időszak van hogy minden nap más irány a jó...
hogy csinálják a zsidók hogy mindenkit átvernek ? :D
holnap kiderül,h ogy csak visszatesztről van e szó :)
mai nap 2 nyerő short... második 100 pont 440->340-re... Az más kérdés, h az elsőt hagyni kellett volna és nem a brokit gyarapítani...:)