nahát.. eztmegmilelte?? hmmm :-)
a messiás az költői kép.. az eliotot visszakeresném de nagyon nem lehet keresni a fórumon... pedig néha jó lenne..
sztem nagyon eltérő időtávon kereskedünk, esetleg innen az eltérő értékelés. Még 15 perces chartokra se nézek rá, nemhogy 5 percesekre.
bejött a bear flag.... most az a kérdés hogy mi lesz estig az adatokra adott reakciókkal.
Azt is jelzem, hogy futik bear flaget építenek 5percesen.
De csak szerintem
az is lehet, de én mégse hiszem továbbra se, hogy ne tartana ki a long kori még pár napig
De persze medve van, ilyenkor mindig a short a biztosabb
az engem is megijesztettt.....de ez a mai sem semmi...mostanában nem tudnak jó adatokat mutyizni se...megáll az ész :D
BUD! MA elég sok chartot felraktam, lehetett tanulni.
ne leygél nőies.. pont az adja a lényeget.. beírsz szép chartokat és nem a levegőbe..hanem hiszel benne és le is kereskeded..
Hathor ne sértődj meg, mert nincs miért. ügyes vagy.
ami meg az ütést illeti, ötig fogják remélem ütni, míg bírják. remélem szétshortolják hatit mint állat.:-))
Eddig mindegyikkel kerestem, ami le volt írva egy hete. Eggyel nem amikor a 18.033as 10kontis shortot a BAC 24%os ugrására lezártam óvatoságból piacin 110en.
egymástól tanulunk....lehet hogy most te keresel a shortokkal...
dehogy haragszom. Azt hittem, az a fórum lényege, hogy a beírók kibeszélik az elképzeléseiket, és kérdeznek egymástól, segítenek egymásnak észrevenni saját hiányosságaikat stb.
De akkor tévedtem, bocs :)
Nyugalom van srácok:D
Néhány mutatóból lehet látni merre tart a piac naposon, nektek túl sok az időtök bámulni a chartot, talán ezért kavar meg titeket holmi Eliott:D
sztem kb. eddig. De tök mindegy, a záróban ha nulla körül zár, már teljesen jó
Ha nem haragszol nem válaszolok. ÉS mint múltkor jeleztem, innen kezdve semminemű pozit nem írok.
HA írok az a baj, ha nem akkor az, ha leírom belekérdeznek.ű
Ha nyitok ellenem nyitnak. Ha rajzolok, akkor leveszik a jeleket.
Megyek a saját fejem után tovább.
No belépés, kilépési jelőlés.
Nincs nekem kedvem magyarázkodni.
Mindig korrekten leírtam mindent.
zártál shortot ?
most kivételesen megvehetnék az adatokat...
Egyébként jeleztem, hogy egy kis dupla alj öröm van, ami megfelelt egy elliott lefele jövő hullámnak 61.8%os korrekciós szintje alatti szintnek.