:)
:)
Én semmi nagyképűséget nem olvastam ki a sorok közül.
A cinizmus egyébként magyar sajátosság, bár úgy tűnik itt egyirányú, de ettől függetlenül szükségtelen is.
Úgy látszik hogy korai volt... Majd legközelebb :) Csak most már megint nincs pénzem...
,"Hétfő keddre komoly mozgásra lehet számolni, hogy merre, azt észreveszitek ,-)
Mást nem írok. Kicsit számoljatok Ti is kép alapján."
Én marha, nem elég , hogy az irányt nem láttam, még a komoly mozgás is elkerülte a figyelmem.
Mindenki tévedhet , de egy kicsit több szerénység nem árthat.
Aki nem napokban hetekben gondolkodik annak örülnie kellene a kormány esetleges kitárazásának.
Lerántották 8180-as záró.A 300-as felrántás nem segített.
Van egy olyan érzésem, hogy ezt a játékot most ketten játszák. Aztán vélhetően előbb-utóbb az erősebb kutya ...
Tanultak az EETEK-ből. Tuti nem szivárog ki semmi. Ha van egyáltalán valami.
Mindenesetre hirek előtt már szokott mozogni a papir.A "haveri körök" vásárolni szoktak.Most nem igazán látok ilyet
Azért az elég durva lenne.Ha a román projektek nem hozzák a várt eredményeket, plusz a lengyel projekt is döcög még, plusz felvettek egy csomó hitelt és nem derül ki,hogy azt miből fogják fizetni,akkor lehet benne valami.De 6k azért elég ütős lenne.Sokat visszaárazott már a fenti kockázatokból.Egy sima mezei jelentés nem lesz elég most szerintem
Az a nevetséges, hogy elvileg van benne fantázia (funda), de mégsem kell a kutyának sem a nagyobbak közül (legalábbis látszatra jelenleg).
Nagyjából még mindig a szűkülésben mozog, de ha valamiért a jelentés negatív lesz, vagy negatív értelmezést kap, akkor jó időre K.O. lehet. :S
Akkor célár 6000 környéke.. :(
Június 22-én volt a bejelentés az OTP részesedéscsökkenéséről.Akkor már rég nem 12k volt.Ha naponta csak 1000db-ot ki tudnak csepegtetni,már az is jó ilyen vételi erő mellett.Mindenesetre a bizalmat sikerült jól megtörniük.Itt a jelentés és semmi érdeklődés