Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

"sly,azért nem semmi vag…

#415206 Zotya32

"sly,azért nem semmi vagy:))))

reggel,2-300 k-val belevesznek,van egy kis megálló,visszadnak 20-30 ezer db ot,és ennyi volt a rally:)))

ha megnézed a grafikont láthatod,hogy nem véletlen,mivel a 29 30 ft átvitele után elszabadulhat az árfolyam.

d_mode"

hirtelen 28-ig lett 300k eladó.... ez így azért nem csak a visszaadott 30k-ról szól. 30 átvitele után elszabadul?? mennyire? 32-ig netán? :)

ha elszabadul, akkor 100-ig meg sem kéne állni, és még az is hol van a korábbiakhoz képest... tudom, akkor más volt a helyzet, többet ért a cég, most üres, se bremer, csak pangás van és hullaszag. :)

Re: nincs cím

#415205 Zotya32 Előzmény: #415199

persze, hogy nem tud, mert senki komoly nem veszi, csak a forintozók, és már ők is óvatosak, nehogy a másik hamarabb lépjen...

#415194 Zotya32 Előzmény: #415187

holnap kiderül, de vmi hasonló szám lehet majd. de lesz rá magyarázat: a világgazdaság sanyarú helyzete.... :)

#415187 Johny King Előzmény: #414997

Kiváncsi leszek a KEG részvények eladása miatt mennyi lesz a phyl vesztesége?

Szerintem min. 600 misi...

#414993 kerikoma Előzmény: #414969

És csak gyűlnek és gyűlnek az eladók............ na én meg megyek is a szőlőbe mostfokot mérni a szürkének:-)

#414629 Higins79 Előzmény: #414604

nem hiszem h amiatt inkább egy ideje én máshogyan láttam az irányt és beírtam ő is és ment az adok kapok..re:ifju ,én meg öregeztem meg ilyenek..

adok kapok ment ,egy darabig ....amit én úgy gondoltam h hülyéskedés...

mert nem vettem fel...pedig néha lehetett volna..

de ő egyszer felvette és elcsattant az első pofon...

végül megtámadt a társaság és kiütöttek:)

de mindig felálók mert nem érzem magam bűnösnek..tudod stílus stílust szül:)

#414604 Zotya32 Előzmény: #414585

mi ez a csata Karl, közted és Medve között?

phyl-es forintozás miatt? :)

40-et senki nem vette komolyan.... az nem Karl és a haverok dolga. re: epeh

a pénzesebb spekik 2-3 ft-ot tudnak rajta húzni, de már azt is nehezen, mint látjuk, mert már senki nem veszi, csak olyan elvetemültek mint én... de én más célból.

szóval ha megindul 4-5 ft-ot, és nem esik vissza akkor az egyértelmű, hogy nem speki húzás lesz.

Csak egyszer fordulna elő, hogy erőt vesz magán mindenki (2 hétre), és nem áll be ft-ozni, akkor sem, ha megrántják, sőt visszavonja az eladói tételeit. inkább ne legyen pár napig kötés, de legyen üres az eladói... kíváncsi lennék mikor indulna meg... üres eladói könyv csábító lehet az emelkedéshez.

#414588 Zotya32 Előzmény: #414558

Mzx megkattant, nem tett jót neki az mszp-s tagság. Abbahagyhatná a hüleségek írását, és nem csak phyles fronton.

#414585 Higins79 Előzmény: #414558

2 év alatt sok mindent tanul az ember,,,,te úgy kezdted h mindent tudtál?...

de arra rájöttem h önkritikád nulla..csak másokat tudsz bántani..lehet éezni a beírásaidon mikur buksz,,,sajnos mert egyből személyeskedsz ...ja és nem oktatam ki senkit csak felvázoltam h én így huzogatam a vonalakat ami be is jött 1hónapon keresztül...

öröm volt

#414558 macika Előzmény: #414506

arról van szó, hogy 2 éve még azt se tudtad mi a záró-, nyitószakasz

erre most meg az utóbbi időben itt oktatod ki a régieket

mellesleg ha nyugton maradsz a rábában azzal is többet kereshettél volna ha nem szórod ki a pánikban.

ja és hungáriás szöveget is mi mondtuk , szóval találj ki új dolgot ha villogni akarsz , ne másokat utánozzál koi ĐĐ

#414548 macika Előzmény: #414535

ne hinném hogy 150 milcsiért csak a kicsik jegyeztek, nem hülék azok már, meg mindenki ki van tömve, és a fülükön is phy rv folyik ki.

lehet megint valami 5% alatti epehes, solymászos susmus lehet.

NagyBarnaMacko

csak beszélgettünk ex-szel

marsika egyből a negatív szöveget másolta át

re 5 FT

"na ezt nem olvastam Đ …

#414535 Zotya32

"na ezt nem olvastam Đ

akkor akadt hígításra ember?

ajajjj

NagyBarnaMacko"

NBM, aki jegyzett, mint kicsi, az nem is olyan kicsi

re: epeh :)