annyira csöndes most minden..mondjuk lefele csordogál minden...de akkor is...nem tudom merre fogunk menni..tényleg nem....
ilyen is régen volt :D
annyira csöndes most minden..mondjuk lefele csordogál minden...de akkor is...nem tudom merre fogunk menni..tényleg nem....
ilyen is régen volt :D
régen meg totál fordítva volt... :)
csak a nyerőmből buktam vissza egy keveset...nembaj...1 nap alatt vissza lehetne keresni..egy extrém mozgású napon..
az a baj hogy én igazán csak a short hoz értek...már rengeteg olyan bizniszem volt amivel 1000-1500-2100 pontokat kerestem a shorttal...longokat ne érzem egyszerűen..
most meg nem látok irányt..kivárok még....de lehet hogy ebből ma short lesz ?
normál kereskedési idő számít....nem amit forexen meg future-ben csinál zárás után...
De értem, írhatok akármit, nem érdekel. :)
milyen rövidre tervezed? célár kb.? 18400 benne lehet?
nem csak a hatalmas nyerődből buktál el egy keveset? Már a tőkéből? :O
5perces futi mozgást figyelem, az alapján döntöttem.
Illetve a reggel leírtak alapján, 4órás mozgókra, itthoni 20naposra
Egyébként benne van dax a tegnapi gyertyában már régen
dax csak rést tölt. Szinte sose hagy rést, Birgermeier egyik stratégiája épp az, h. az egyik legmegbízhatóbb kereskedési strat. dax-ban az egyszerű réstöltésre alapozás...
nem kaptam longot..
Volt már ideje az embereknek bukni eleget, az életben egyszer nyerhetnek is vele.
Tegnap jeleztem KEG dupla aljat rögtön 18.54%on kiakadt a papír, ma megint 12.5%plsuzban van, allatta van Phyl ma mint legjobban emelkedő papír, azt már elkezdetm pedzegetni múltkor, tegnap mellé raktam KEG mellé, hogy ugyanaz a szitu kezd kialalkulni.
Most ezeket figyelem.
Mellé figyelem OTP 4350et, mint számomra ellenállást, bár már mindenki elfelejtette 4350as szintet, hogy az támasztott 2évig.. most 4450ről beszél egon, meg 4150ről :DD
látom sem rövid zászlót sem rajzolt, sem a fontos csökkenő ékét a ppaírnak. Hiába, öregszik Ő is.
aha..szóval te is kivársz..értem.....
én is ezt teszem szerintem..csak ha USA nagyon elindulna lefele akkor adnám el a múlt heti longokat, hogy shortoljam..addig semmi..
nekem ez az elmúlt 1 hét elég rossz lett...meg tegnap sem tudtam itt lenni temetés miatt....délután meg is indult felfele minden..Stop kiugratott..
szóval most óvatossan akarom....nehogy elbukjak még a tőkémből.
kéne konszolidálódnia valahol 18400as minimummal, aztán mehetne tovább felfele :)