Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#415544 Donoo Előzmény: #415539

ha a munkaerőpiaci adatok vártak vagy kicsit jobbak lesznek, akkor még akár az 1260is elképzelhető már a héten sztem.

#415539 BudFox Előzmény: #415486

ma is emelkedni akarnak :

"A nyolc órakor közzétett Fed Nyíltpiaci Bizottság (FOMC) jegyzőkönyve nem tartalmazott jelentős meglepetéseket, így a megkönnyebbülés jegyében kisebb fellélegzés látszik az amerikai parketteken, ahol az S&P 500 a technikailag fontos 1210 pontos ellenállásával küzd. "

most 1214

#415486 Donoo Előzmény: #415483

én nem akarom, hogy itt maradjanak, menjenek feljebb, feljebb :)

ezt a madárinfluenzát is megpróbálom meglovagolni

#415483 BudFox Előzmény: #415105

egye -fene had lássuk...longban vagyok...jó látni hogy ilyen szépen küzdenek fölfelé...csak aztán itt is maradjanak..

nem elég, hogy recesszió…

#415441 Donoo

nem elég, hogy recesszió lehet még a madárinfluenza mutáns változata is terjed, a végén tényleg világvége lesz 2012ben

#415107 Csilla76 Előzmény: #415105

ha így haladnak, akkor az is meglesz az idén...én meg hati shortban ragadtam, nem bánnék holnap egy kis leengedést, hogy kis bukóval kiszálljak:-D

#415105 Donoo Előzmény: #415104

reméljük fogok is még sokáig :) egy új csúcsot azért szivesen megnéznék

#415098 Donoo Előzmény: #415082

begyújtották ám a rakétákat, bele sem merek gondolni, mi lesz, ha bejelentik az újabb stimulust...

#415068 TrendMan Előzmény: #415063

CHF-et nem figyeltem közelről, de aranyat igen.

Szerintem az arany nem esik össze, egyszerüen túlhajszolták, átmeneti hólyagképződése volt:-)

Továbbra is menedék, de a részvénypiaci feszültségek átmeneti enyhülése (továbbá az arany szezonálisan szokásos, de eddig most elmaradt korrekciója) okán most éppen korrigál.

Nekem az a koncepcióm, hogy most októberig kerülöm, ha addig lesz jó beszálló a longban (1650 körül?) akkor feltöltöm a készleteket, mert év végére megint menni fog, akár 2000 fölé.

Természetesen a te általad emlitett spekualtiv hátteret sem lehet kizárni, végülis időben többé-kevésbé egybeesnek a dolgok.

#415063 Előzmény: #415059

Nekem a QE3 törlése utáni arany és a CHF árfolyam zuhanása okoz fejtörést. Egyszerűen nem hagy nyugodni a kérdés, hogy ez vajon hogyan lehetséges? Nincs élénkítés, rosszak a gazdaság adatai, erre, azaz pont erre meg éppen a menedékek elkezdenek zuhanni?!

Nem lehet, hogy túl sokan spekuláltak arra, hogy a QE3-ból fogják a korábbi spekulatív pozícióikat továbbra is fenntartani ezekben az esetekben? Úgy esnek össze ezek a fundamentumok, mint valami papírvár...

#414953 TrendMan Előzmény: #414930

Költséghatékonyság, méretgazdaságosság etc. fogalmak állhatnak a háttérben.

kb. ugyanúgy, ahogy a rossz munkaerőpiaci adatra is sokszor ugranak, mert az a paradigma, hogy egy cég, amely leépit, az növeli a viszonylagos profittermelő képességét.

(A másik serpenyőben áll sok társadalmi költség, amelyet azonban az egész 'közösség' fizet meg, nem az adott vállalkozás.)

Valaki magyarázza el nek…

#414930 Donoo

Valaki magyarázza el nekem, hogy ha van egy felvásárlás/egyesülés, pl jelen esetben 2 görög bank, hogy más bankok árfolyamai erre miért ugranak, hiszen a konkurencia erősödik, vagy nem? de ez más szektorokra is igaz.

#414559 blackmarket Előzmény: #414519

vicc az egesz, nem is ertem miert a fed -tol várnak válaszokat a gazdasag allapotarol, miert nem a miniszterektol? minek van a gazdasagi, penzugyi, munkaugyi stb miniszterium?

az meg egyenesen nevetseges, hogy par biboldo csaladnak van egesz usa eladosodva (ami ugye a legnagyobb es egyben a vilag vezeto gazdasaga)

hogy a fenebe porogne fel a gazdasag a qe programoktol, ha azok egy reszet felelik, a masik resze meg a tozsden kot ki, hat ez igazan foorradalmi.... lehet qe3 meg mehetnek qe133-ig is, az sem fog segiteni. munkahely kellene , pl. megujjulo es zoldenergia, napelemek, haditechnika stb v. amibe erosek,

dolgozni kellene koltseg hatekonyabban, kevesebb pazarlas, megszoritasok, gazdagok adoztatasa stb

fedrol meg meg annyit: el kellene zavarni a fed-es bibsiket a turoba, leirni az osszes adosagot felejuk, a kulsoket fizetni, a penznyomtatast meg szgoruan allami kezbe venni

es ugy talan fel tudnanak allni, de igy ez egy addosag spiral amit mindenki tud a fed is meg kina, japan stb is.