Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#414937 hAliG Előzmény: #414850

Néha kezdek kételkedni ebben a papírban, de pontosan ez lehet a cél, hogy kételkedjünk.

Minden emelkedik, ezt meg dobálgatják... :) Fura.

#414850 Roadrunner Előzmény: #414830

Lehet, hogy ez az oka a napok óta tartó esésnek? Nekem ez elég rossz emlék, emiatt rúgtak ki a fősuliról :(

#414830 hAliG Előzmény: #414828

:D :D :D

Úhh vazze, csak nehogy bepereljék az RFV-t névlopásért, mert akkor shortolni kell keményen :D

Q2

#414793 Szundi

Hali!

Kedden este vagy szerda este teszik közzé a Q2-es eredményt a cég?

Választ előre is köszi.

Re: Kis moderálás

#414774 Bendeguz Előzmény: #414761

Koszi. Nem nezegetem, de neha lejovok a cuki portas l

any melle. Itt van csak wifi :-)

#414761 hAliG Előzmény: #414756

Üdv! :-)

Menj fürdeni, inni, stb. ne ezt nézegesd! :P :D

Reméljük mire hazaérsz 10k felett leszünk..

Pangás van, 1.77m Huf a forgalom.

#414756 Bendeguz Előzmény: #414717

Szevasztok, udv a torok rivierarol. :-)

Mint latom, kedvenc papirunk tovabb doglodik. Vazz...

#414717 hAliG Előzmény: #414702

Ha a TA-nál maradunk, az lenne a jó nekünk - bár ugye mostanában minden a világtól (USA? - pfff) függ - hogyha a 8500 szépen egyben megvételre kerülne és felette tudnánk zárni, sőt 8700 felett zárnánk..

#414702 Primo Előzmény: #414674

Az 8500-as eladót 1db-al el lehet kergetni,csak előbb 61db-ot kell megvenni.Legalábbis eddig így volt.

#414674 hAliG Előzmény: #414528

Hát igen.. Nekem is az hozott többet, ha egy jó fundájú papírban ültem inkább (jó belépéssel, jó időben), mint az ide-oda ugrálás.

Elég szellős jelenleg a könyvünk, a 8500-as eladó 400 db-al még mindig bent figyel.

Egyébként úgy látszik a nagy pénzek még mindig a shortot akarnák, pl.

"08:51 | A pozitív nyitás után eladók is jöhetnek"

És úgy látszik a FED is bevárja a "sell in may..." embereit, gondolom azért tolták szeptemberre ezt a "nagyon fontos döntést", hogy mit tegyenek.

#414529 Sumerologo Előzmény: #414528

Kis kiegészítés: Figyelembe vettem még a pletykákat és a pszichológiát is...;)

Egyébként az összes mondvacsinált technikai chart-os "tudománynál" és mindenféle fundamentumnál többet ér egy JÓ BENNFENTES INFORMÁCIÓ!..........illetve a jövőbe látás keveseknek megadatott képessége.....;))

#414528 Sumerologo Előzmény: #414326

2 - 3 évvel ezelőtt elkülönítettem egy kis pénzt. Ezzel csak és kizárólag technikai alapon játszottam 11 hónapig. (Nem csupán az RFV-vel.)

Az eredmény -0.3 % lett.

Soha többet nem teszem.

Tavaly funda és hírek alapján 3-szoroztam, idén az első félévben +50 %-ot hoztam ezzel a papírral. A többi részvényemmel is kisebb-nagyobb pluszban zártam a pozíciókat. Hangsúlyozom, hogy ez az eredmény 2011. I. félév végéig adódott.

De ez csak egy külön véleményecske.

#414351 Grizzly Géza Előzmény: #414326

"Azt viszont ne vitassuk, hogy egy idősödő amerikai úrnak pl. ma sokkal nagyobb hatása lesz a szimetrikus háromszög további irányára, mintsem a háromszögnek a bejelentésre."----ez jó :)))

Nemsokára kiderül,mit mond az okostojás[berni haverjai gondolom már irányba álltak :))) ]

#414326 Előzmény: #414172

Érdekes tudomány a technikai elemzés, nyilván az is igaz, hogy az ebben hívőkre hatással van , és így részben önmegvalósító hatású. Azt viszont ne vitassuk, hogy egy idősödő amerikai úrnak pl. ma sokkal nagyobb hatása lesz a szimetrikus háromszög további irányára, mintsem a háromszögnek a bejelentésre. Valamint a háromszög kialakulása is egy élethelyzet ábrázolása - sokat esett a részvény, de hátha jó lesz a jelentés- vagyis ezt az állapotot ábrázolja, de csak annyira képes, amit a egyszerű valószínűség számítás is kimutathat, nevezetesen oka van az esésnek, inkább tovább esik, mintsem forduljon. No , és ha fordul? Megeshet az is.

#414172 Hathor Előzmény: #414135

Én meg raktam fel Nektek az oldal felső sorai közé egy újabb blogot, képet E-Starról.

Megnézhetik nyugodtan a longosok is, nincs komment, csak kép.

Már akit érdekel.

Szintén unaloműzőként ,-)