usa is csak vészüzemben megy ha jól hallottam..
nem forgalmat, hanem emelkedés várok... :) Az a baj, hogy kevés a külföldi short itthon, nincs kit kiparáztatni...
persze, de akkorát vakítottak azzal a qrva mollal, meg otival, hogy beszoptam fullon...
nekem 15700 alatti mol és 4k alatti otp totál brutál jel volt. MA SEM CSINÁLNÁM MÁSKÉNT az a baj... (illetve egy profitvédőt betennék...talán...)
tök nyugodtan áztattam a hátsóm a balcsiba, és fél óra alatt elolvadt nagy része a 18500as shortnak, nem hittem a szememnek mikor megnéztem az egyenleget este, szóval gratula akik csinálták engem csiribirire vettek
én is cask nagyon kis pozit nyitottam hétvégére...
Megnézzük buxban építünk-e egy bull flaget 5percen, azzal kivinné fel a háromszöget
DAX futi szokása szerint tölti vissza a rést le, Sp gondolkodik vékony sávban
Ezt szintén nem lehetett tudni FED komment előtt. Akkor jó döntés volt.
18400 most az elvárható szint, 500 ellenállhat. Ez a pozitív kép, 200 alá pedig nem kéne visszanézni.
Igen, a szerdai "zsír" longbeszállóm felett van 100ponttal. Nem akaródzna másodszor is lekereskedni kb -250 pontot.
http://postimage.org/image/t9fahe5g/
Bux 5perces háromszög
Nem kell olvasni, van saját chartom. ,-)
A háromszögemet figyelem ,-)
sajnos kamattartalom kevéske... Tessék olvasni kherceg elemzését.... :)
Majdnem én is ráadtam, meg 210en. Emelkedéshez már magas beszállni nekem 1.5%os napin fel, háromszög szára alatt. Megvárom a letisztulást, chartot.
alacsony forgalom mellett is el lehet bukni egy csomó pénzt
:-\
péntekit bővítettem :) jó az nekem... :)