ja, akkor hős vagy, köszönjük!
áruló?! ugyan. inkább hős hazafi, aki pénzét áldozza a sikerért...
ha a győzelmünkre tippelek, akkor tuti x, vagy 2-es...
2 szelvényem volt a másikon X2-re vettem...
szóval tuti volt a siker... :))
Nem nagyon volt meglepetés a mostani EB körben...Mondhatjuk, hogy a mienk volt a legnagyobb meglepi.
Bár a svédekre én már korábban mondtam, hogy ezek már nem Azok a svédek.
Egy kiégett, kiöregedett társulat, egy igazi klasszissal, aki viszont hangulatember...
Sztem nem játszottunk jól, de legalább hittel játszottunk.
Ha bemegy Hajnal Tomi 11-ese már az elején...Vagy befújják azt a másikat...
De hát a "ha" nem játszik a fociban...
És végre egyszer nem mi kaptuk az utolsó 5 percekben a gólokat (vagy az első 5 percekben) mert ez eddig szokásunk volt...
Sanyi bácsi mégis tud valamit?? De kár azért a hülye Koeman időszakért...! Pedig már Várhidi elkezdett csapatot építeni, amit az a hülye holland teljesen elszart anno...
Ijjj wazzeg, ez nagyon kemény volt! Nem a svéd meccs, hanem a norvég...
"Az északi derbi egyetlen gólját Abdellaoue lőtte büntetőből a 88. percben. Vereségével az is biztossá vált, hogy Izland továbbra is a csoport utolsó helyén marad a forduló után. "
Még jó, hogy nem tudtam róla menet közben! :-)))
hogy az a ....
1.8-ra adták a svédeket...
persze rájuk fogadtam...
buktam 10 usd-t..
de nyertünk 3 pontot... :)))
Most csak az aggaszt, hogy a Moldávoktól simán kikapunk majd....
Biztos mszp-s Tőzsér. :-)
Miért mindig vidiseket hívnak be?
Tényleg nem értem Egervárit! Mikor hívná be Tőzsért, aki a belga bajnokság vezéralakjává nőtte ki magát, 26 éves, a legjobb focista korban van, és kiharcolta csapatával a BL-ben indulás jogát???
Sándor György? Az meg ki a faxom , kérdezheti a svéd edző...
Lassan a sérültekből, eltiltottakból, nem behívottakból jobb csapatot lehetne összeállítnai, mint a pályára küldött 11-ből , még akkor is ha a sérültek csak sérültek...
Tőzsér jól játszott a BL selejtezőn, szerintem abszolút beférne a válogatott keretébe a mutatott játéka alapján...
Szép volt Köteles!
Mekkora? Magasabb Eto-nál? :-)
Há' akinek akkora f.sza van meg is érdemli :))
Sámuel Eto-t elvitte a halacska Bazsi mellé, évi 20 milla € fizuért.
Órabére 640e ft. :-)
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/23/deutsch_koveti_varszegit_az_mtk-nal/
A Twitter királya az új elnök.
Végre!!
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/stieber-zoltan-is-bekerult-egervari-keretebe-2091611
Még visszaengedném Tőzsért is a keretbe, sztem sokat fejlődött kint minden téren, pedig én voltam az első anno aki azt mondta, hogy ilyen mentalitással nem húzhatja magára a címerest mezt!
Talán még Vass-t is el tudnám képzelni, de nála van jobb, de a keretbe beférne. És inkább Fecze, mint Tököli...