Emelekedős Yo reggelt!
Legalábbis minden emelkedik most reggel, egydül Shanghai van mínuszban.
Nikkei:1.34%plusz
Hang seng: 1.5%+
Austrália: 1.7%+
S&P futi 1%+ 1188on
kap egy kis shortot, mert órásig túlvett lett
Emelekedős Yo reggelt!
Legalábbis minden emelkedik most reggel, egydül Shanghai van mínuszban.
Nikkei:1.34%plusz
Hang seng: 1.5%+
Austrália: 1.7%+
S&P futi 1%+ 1188on
kap egy kis shortot, mert órásig túlvett lett
nekem napos chart mutat tendenciákat.. aljakat.. szinteket..
a napi range-k adják a tippeket..főleg ha napokig ismétlődik..
amitől működne a Ta azt egyikőtök sem csinálja.. az ismétlődő adatokat.. vagy berni beszédeket hozzá kellene signálni + és - jellel a charthoz.. és az egyszeri nagy bejelentéseket..
koszi az infot, legkozelebb ki¨robaljuk, mar lehet, hogy a heten, ha igy marad az ido. Diosjeno,, nogradi var, kemence is kedves emlekeim koze tartozik arra.
kár, hogy berkenyén a szent anna panzióban nem kajáltatok. Sváb kaja, 4 fő 8k és otthonra a vacsi is megvan
Szerintem meg annyi a dolog lényege, hogy most megnézem a korábbi évek adatait és kiokoskodom, hogy hol lesz az a long pont ami nálam a shortban 24000 felett volt:D
annyi a dolog lenyege, hogy rahuzunk a savban egy csokkeno leszoritot, amennyiben kilep leszoritobol savtetore mehet, amennyiben letori a csokkeno haromszog aljat, ugy esessel szamolunk savmagassaggal, vagy csokkeno haromszog magassagaval. Ezek utan nincs tobb adogatasi lehetoseg, nincs fonak. '-)
Pontosan, vagy sávtetőn beragadni, mint Én az FHB-ba és a MOL-ba:D (chart nélkül belenyúltam munka közben).
Azóta vettem sávalján is, de van egy olyan érzésem, hogy a média folyamatosan bizonytalanságban akar minket tartani. ezt tudjuk mit jelent, ezért már le sem írom:D
kinéz kinéz valóban
de ha elrugaszkodunk a chartól, akkor az van, hogy hihetetlenül kicsi a forgalom
vagyis ilyen sávozós két hétben , célszerű beállni lenti vételekkel, fentebb meg eladni, nem pedig fordítva.
aztán csak lesz valami.
Szia
Döbbenetes, hogy hasonló elvek mentén elemzünk:D
Előléptetem magam tőzsdeharcsává:D
ilyen kepem is van. Mivel ez a kep vn berakva, igy ehhez kommenelek. A savban kinez egyelore egy csokkeno haromszog jelleg.
órás ás alatta csak zaj az egész, háromszögek, fej-vállak jönnek és mennek ĐĐ
de a tőzsdén csak egy számít: a napi nyitó és zárószint (nyitószintelv), illetve az új lokális aljak, tetők, no meg a forgalom
az hogy napközben hol volt a piac az senkit se érdekel ĐĐĐ
szóval ami a lényeg, hogy naposon nem volt sehol új aj
buxban (is) két hete csak sávozás van, nincs itt semmi más ez a kéthetes trend
ja és a kép: abban legalább nincs belemagyarázva semmi csak egy szimpla hetes állapot bemutatása, ráadásul a large cap index, és nem a futures
most nem bajlódok az amibrokerrel, de itt egy gyors napos bux "elemzés"
http://www.friweb.hu/angler/bux.gif
azt hiszem magáért beszél és ezen nem kell óránként idegeskedni ĐĐ
Jól van megfejtettem.
Azt hittem egy korábbi napos kanócra raktam az alsó szárát a háromszögnek.
Előző napira volt húzva, óráés meg nem lett lerakva.
Hiába, 5-6órás alvások után belefér :)
Érdekes a kép az biztos.
Annyi a különbség, hogy én eddig csak saját képeimet linkelgettem, Te meg más oldalakat :)
de örülök, ha brummogsz valamit Te is elképzelés szerint, így köszi.
Én is adok egy képet: Igaz, hogy hati topic, de tudja Főncsi is, hogy emiatt pörög a topic. ,-)
H4-et néztem, hogy ne M5 legyen Neked ,-)
http://postimage.org/image/egw8qdpg/full/
És hogy ne legyen teljes off, nézzük Buxit:
Napos chart:
http://postimage.org/image/ei87bg10/full/
60perces:
http://postimage.org/image/ehmpbxlw/full/
És hogy valamit tanuljak, akkor valaki mondja el, hogy miért van az, hogy napos képen egy szép alsókanócos, hammer szerű dojival vissza vagyunk húzva a háromszögbe.
Óráson meg háromszög visszatesztje van?
A két chart ellentétes infot ad nekem.
HA valaki elmondja, akkor én is tanulhatok valami újat megint.
fonák az mindig kell ĐĐ
de a józan alátámasztott dolgokat megfogadom
íme egy hetes sp500 - ha jó a linkĐ
http://stockcharts.com/def/servlet/Favorites.CServlet?obj=ID3287600&cmd=show[s199838378]&disp=P
Nem válaszolok, mert lesz egy fonákja megint, és holnap reggelig forgatjuk.
,-)
Ellenben családias légörünkben leírom, hogy voltunk ma Nőtincsen a gyerekekkel élmény-kalandparkszerűben. Jobb lett, mint azt a parkolóba érkezve gondoltam. 11-16ig elvoltunk ott, majd átmentünk a Bánki-tóhoz fürdeni.
Jó volt.. imádom ezt a dimbes dombos környezetet, völgyekben tavakat azerdővel körbe véve, és ott pancsizni.
pedig pont a hosszabb és ktáv lehet az érdekes
ha arra nem jó akkor meg minek?
napizós mozgások csak rángások
Az a bajuk, hogy nagyon belebonyolódnak. Ilyen hosszan nem kéne számolni.
Éves trendig figyelem kb max.
Az élet változik naponta, nem hogy több évre előre.
1-2éves trendet meg lehet tervezni, na de 10éveket előre?!
Kis elliottok működnek szerintem, de nem kell túlmisztifikálni.
Nekem mindig szabályokhoz kötik, de én nem kötöm ahhoz. Jellegek elegek, amennyiben a szemed túl megy a szabályokon sok mindent észreveszel.
Engem mondjuk más elliottja nem érdekel..
1-2pont után nagyjából számítható a folytatás 5ig, utána 5után C. Na de hogy ezek hol lesznek pontosan, azt nem firtatom, chart mutatja közben.
Elliott Wave Analysis of the Nasdaq and Geman DAX by Sid from Elliott WavePredictions.com
_embedded
vagy így lesz vagy nem ĐĐ
elliott ember egyik ezt mond, másik azt
Ezek olyan hülyék odaát, hogy egy kis hurrikán kifejezetten használ majd józanodni :D
Na jó hétvégét mindenkinek, villany leó!