Shortban vagy koma? :)
:D azért láttunk már olyat hogy másodperc alatt 250 pontot ugrott a hati :-)) és még para se volt nagyon ...
Nem is láttam, hogy zártál, de amire írtál, abban látom most.
Ügyes. Gratulálok. Első tradnek jó, hamarabb is jöhettél volna, ha nem vártad ki szept.01-et.
Azt nézem újabb lefele kis elliottban kint 5ösre mehetünk megint, abban lesz még egy döfés, ha nem értük még el 5öst, nehéz ebben az illikvid kereskedésben rendesen látni.
Annyit megint tanultam, hogy az elmúlt napokban felfele mutató elliottok voltak, most mind lefele mutat. Az irány adott volt.
szerk: közben meg is volt egy döfés
730-740 újra nyitva (kevés meggyőződés,várni kellett volna még meglehet)
túl képzeled sztm
a beszédet várják azért nincs forgalom..majd fél óra alatt lesz annyi mint egy normál nap alatt...kész agymenésre kell felkészülni a zárás előtt...
őrület.hogy egy ilyen böszme ember mint a Börni vezeti az orránál fogva az összes piacot.
Na be indult a nagyüzem és helyezkedés.
Mol 16k alatt, bux megnézte a 17,5k-s tartományt, na tényleg lefelé ék az utóbbi pár napi mozgás nemsoká eldől.
kis forgalommal esünk (1,5 MRD az OTP forgalma - ez LóFSZ)
ez nem egyértelmű, csak teszetoszáskodás, csorgás
Így hogy dax is letört így lett egy fej-váll belőle, aminek kész is az elsődleges célára
SP dupla alj alá szúrt, ennek hatása az a nagyobb kötés.
DAX meg éppen aljon.
fél 3-kor jön az usa gdp, 4-kor vmilyen hangulatindex?, na meg a hegyi beszéd,
ezt vmilyen szinteen leköveti a buxink is.
2008-at amíg lehetett végigsumákolták berni apóék, most sem várnám h. őmiatta alakulna ki vmi óriási esés a tőzsdéken.
4órakor beszél, 5ig nem tudom mi szivárog ki belőle..
30-60perces infora nyitni veszélyes lehet, pár órán belül újra gondolják az elmondottakat és éles fordulat jöhet :D
5ös nyitvatartásunk elég vérszegény ehhez ma.
Na most tényleg el..
De a mai napi "teljesítmény" alapján - ha EEG jelnek vesszük - , kijelenthetjük h. a bux megdöglött :)
Na nemsokára majd életet csiholnak belé.
Berni fejébe jó lenne belelátni :DD
Milyen jó már neki, a téteket megtette a FED, jól fentankoltak, illetve poziciónálják magukat, a sok hüle meg szalad utánuk,és csinálja nekik a hasznot!
Világ legnagyobb bizniszét kitalálták..
Ennyi majom ember a földön hogy tudja várni a böffentésüket.
Ezt az árbócot amit legyártottak ennyire pontosan a mai bejelentésre időzítve nulla szűkülési hellyel a világban nincs :DD
Nem baj, én is töröm a fejem a jövővel kapcsolatosan, megfogjuk majd a dolgokat előbb utóbb, bárminemű tőkepiaci új dologgal.
Na most Berni mit gondol magában? Úristen mit vár tőlem a nép? Mi múlik ma rajtam.. király..
Buxi próbálja törni a tegnap óta tartó csökkenő trendet, hati meg jóindulattal csak közelíti a felső trenvonalat.
Érdekes, én ennek ellenére csökkenő ékre szavazok, és ezzel leírtam amit gondolok. Bár árbócnak rajzoltam és eső trendben az várható, amit írsz.
DAX futiban kis dupla aljjal, aminek nyakvonala 5530 körül?
Ja és Sp futiban is 1161körüli nyakvonallal.
De mint mondtam illkivid piacon most nehéz tervezni, ez csak egy kis trader klub előzetes szerű kérdés