Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#414225 gerzion Előzmény: #414221

Hát inkább ez lefelé mutat, ez alapján buxi megnézhetné a 17,5-17,6k közötti tartományt még 16h v. 14h előtt.

A kt 100 pont alatt, ezek szerint legalább ezt elvárnák a hatizók.

Lefelé éket inkább több napot tekintve lehetne vizionálni, erre már raktál be korábban képet.

De hát a délután ezeket a rövid trendeket teljesen felülírhatja. Az ucssó két órai bux kereskedés dönti el az egész hetet, és a hosszabb távú kilátásokat, ****a.

#414223 Hathor Előzmény: #414222

Érdeklődés hiányában leléptem. Ebéd, meg egyéb finomságokra, na meg valamikor dolgoznom is kéne...

#414222 Hathor Előzmény: #414221

Vagy szimplán kioldalazunk belőle, mert nincs forgalom ma hozzá?

A megfejtést kérem a házi füzetbe írni.. :)

#414221 Hathor Előzmény: #414220

Nincs válasz

Talán egy csökkenő ék?? Vagy árbóc? Vagy szimetrikus háromszög?

:)

Van benne 200pont?

#414216 BudFox Előzmény: #414203

Mónika ? :D

én ismerek egy Mónikát...:-)) az is...na de ez nem tartozik ide..

azért mintha elmozdulnánk lefele picit....jó lenne ha esne délutánra legalább annyit hogy egy Stop ot tudnék rá tenni.

#414215 Hathor Előzmény: #414213

Megint nem tudom Ti mit láttok a kerskedési rendszerben bux chartján ezen a három órás charton, ami ma megy :DD

Én már meg sem szólalok..

megnézem mit akar ez Markersben.

#414213 Hathor Előzmény: #414207

Háromszög szűkülésben nulla forgalom mellett belefért. valamire kell mozognia.

#414202 Hathor Előzmény: #414199

Ahogy Gyurcsán mondaná..

Elqrtuk.. tegnap elcsesztem a 450es shortot, utána pláne, hogy a 350eset zártam 245nél, na de aki kinti futira mozog, az így jár ,-)

Jó ez így, sok mindent tanultm én is tegnap.. abban a katyvaszban.

#414199 kelvin Előzmény: #414195

Utolsó kérdésre a válasz! Úgy jársz Mint Monica Lewinsky! Megszopatnak! :D

#414195 Hathor Előzmény: #414192

SPben sima dupl alj van, nálunk elcsorbult dupla alj már, maradt az árbóc. ezért változott tegnaptól a véleményem. Este beraktam a képet, a testet visszahúzták az árbócba naposon. Úgy is a záró gyertya számít..

Most hogy szurkáljuk le nem érdekes. Annyira nincs nagy beadás, kivárás van, de sok stop aktiválódhat lefele, így borítva az egészet. Gondolkodom mi lenne jó stratégia.

Berakni stopos megbízást folyamatosan lefele 200pontzonként mondjuk 5részletben? 5x20konti.. valami ilyesmin töröm a fejem. De mi van ha csapkod, és kiszed kettőt le, vissza tépik néggyel?

#414192 gerzion Előzmény: #414182

Hú vazze, költötte volna inkább vmi finom kis qrvára :)

Na akkor most nálunk tört ez az árbócszalag v. nem? Szigorúan nézve ma egész nap kinn vagyunk belőle. S&p futi meg a kitörést erőlteti fel.

Akkor most ki a hüle?

#414182 Hathor Előzmény: #414174

EUR/USDban van egy barátom, egyszer említettem, nem értett hozzá 1.378körül beshortolta, mondtam neki long trend van benne. Azt mondta nem létezik, hogy PIGSekre ne döljön be euro sz@r a helyzet EU-ban. Csináltam neki felfele mutató chartokat. Mondtam legalább üljön ki partvonalra, nem is ért hozzá. Most tart 100milka betolásba a ker.rendszrbe, mert folyamatosan jött fel és fedezte a pozit. Tegnap hívott, hogy 16milka bukóban van, mit tegyen, de volt 20misiben is. Mondtam, utólag nem tudom már..

#414177 Hathor Előzmény: #414174

Erősek ezek az árbócok nagyon kinézetre.

Remek setup lehet sok pénzt keresni. Remélem nem szop@tják szét az emberek agyát vele.

Meg lehetne a nagy tétet rakni rá, full shortra, csak ha felfele is megrántják ide oda kicsapnak, ameddigre beszálnál, már 1K-val lejjebb lesz.. :D

akkor mindenki korrekciót keres.

Mindegy, jobb mintha megtesszük a tétet és mégis mutyira felrántják ugyanannyival.

Tettem ki E-Starra is egy képet blogba,letört szintek, konsziban háromszög..

háááátttt....

#414174 kelvin Előzmény: #414171

devizákban (főleg EURUSD, de bármely $-t érintben) elég nagy volatilitást várok

Hatit sem fogja elkerülni a végzet! Bár én annyira nem várom az esést, de résen leszek mehet bármelyik irányba! :)