Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#414088 Hathor Előzmény: #414030

Yo reggelt!

Na csak elkészült a C pont fel, ahogy vártuk, megvolt az éjjeli futi felhúzás Cre-

Üdvözlöm Macit.

Most értem gép elé, nem tudok semmi mást, körbenézek.

Egon: " Újra érvényes, h…

#414087 kelvin

Egon: " Újra érvényes, hogy a magyar speki nem pesszimista, csak realista - mindenki más (volt) felelőtlenül optimista." :)

#414086 Longshort Voilattila Előzmény: #414078

Kadhafi szerintem sokat tanult Sadam Hussein példáján és most nagyon elbujt.

Őszintén? Neki szurkolok mert a világ serifje cinkelt lapokkal játszik, és megbolondították már a népet teljesen.

tetszik nem usa távvezér…

#414076 Ibiza

tetszik nem usa távvezérli a futikkal a világ tőzsdéit.. alacsony záró mags pluszos futi.. piecok emelkednek.. ha index esik és usa futi is minuszos akkor réssel le...

ezek a nem gojok 24órát keresik a pénzt..

#414071 Bluebalu Előzmény: #414069

az otp-t csak példának írtam a 2009 eleji világ részvényárakból szerintem már nem bírna felállni a világ ilyen rövid idő alatt mégegyszer ez az én véleményem

#414069 Hathor Előzmény: #414068

Szerintem OTP 1500nem áll egyenes arányban a világ végével. Még államcsőddel sem volt egyenlő 1232.

2008-9 annyiban ismétlődhet, hogy W recesszió alapján benne van az új mélypont, vagy mélyponthoz közeli állapot. Amennyiben 2007-ben indult fentről a Medve piac, akkor bármi lehet, meg még annál is lejjebb. 18Ks Buxnál Mtelcsi 500alatt, vágod? 2009ben 10Ks buxnál volt alatta. Lehetne sorolni a többit is ide, FHBt vagy mit tom én mit, nem figyelem annyira a kicsiket most

#414068 Bluebalu Előzmény: #413998

most mindenki azthiszi, tisztelet a kivételnek h 2009 ismétlődik, de a piac soha nem ismétli magát, főleg ilyen rövid időn belül, azt kéne megérteni h ha az otp újra 1500 lenne az gyakorlatilag pénzügyi világvégét jelentene, abból ilyen rövid időn belül nem bírna a világ felállni akkor az bedöntene szinte mindent nálunk, és a világban is ha újra 2009 márciusi részvényárak lennének sztem

#414066 Hathor Előzmény: #414065

OTP sem hagy nyugodni, hogy csak feltépegették 4K fölé, de minek?

Miért tartják a nagy szereplők a szintet, ha látni egy ekkora esést?

#414065 Hathor Előzmény: #414058

Nem értem ezt a Bux napos grafikont.

A kép szerint behúzták a testet az árbócba.

Mondjuk tök mindegy, az árbóc tökéletesen kirajzolódott, annyi, hogy a holnapi hírt tökéletesen időzítették minen árbóchoz, az összes indexben. Régen meg van itt írva a forgatókönyv előre valahol.

http://postimage.org/image/2l27ean7o/

#414058 Fornit Előzmény: #414009

Én is. Alig vártam h reggel legyen. Aztán nem úgy alakult. 200 törésénél meg olyan hirtelen beadták h nem tudtam kézileg stoppolni beker áron.

#414055 macika Előzmény: #414053

jó pihit, én is megyek - hosszú7végére. szóval nem "bosszantok" senkit egy ideg.

Ja és C pontot üdvözlöm biztos ezért estünk ma (is) ĐĐ

#414053 Hathor Előzmény: #414051

Nálam nem láttál még soha átszámozást.

Ellenben valóban lehet benne törés, mint a mai hír is. Most az a kilengés hova tartozik elliottban? Benne van a palkiban. 10ből kétszer nem jön be a vége akkor mi van? Mert leginkább C pont nem teljesül.

Mondjuk nekem ma is teljesült mind, most kérdéses a C.pont fel.

1-2öt nem veszed észre, 3-4-5öt megfogod elég, A elkezd csorogni, Bt kihagyod, Ct megjátszod.

Na de tényleg nem hagyom, mert hosszú ez a 16-18órázás..

Mindenki nézze ami neki bejön.

Üdv

#414051 macika Előzmény: #414049

sok elliottost megettem már ĐĐĐ

az is olyan mint a többi.. sok blog, de mindegyik mást rajzol

aztán töri a nyakvonal gyorsan átszámozzák ĐĐĐ

#414049 Hathor Előzmény: #414047

Ez igaz ,-)

Mondjuk a sávban nem volt ingerem fent.

Nyitottam én már ott annyi mindent, ki tudja mikor törik le végleg.

Nyárra meg senki nem gondolta, hogy belökik a piacot, csak ahogy jöttünk le akkor derülgetet ki, na meg nyaralgat mellette az ember, nem annyira egyszerű. Herceg koma is megfogadta 1200ig shortol fentről, azóta longolja OTPt. Menet közben másképpen alakul ez, ha figyeli az ember minden nap