ahhoz nem kell egész nap itt ülnöd a gép mellett, minek csüngsz egész nap a gépen akkor, ráérsz havonta tőzsdére nézni
ahhoz nem kell egész nap itt ülnöd a gép mellett, minek csüngsz egész nap a gépen akkor, ráérsz havonta tőzsdére nézni
Ne rázzon ki.. erős oldalazásba húzza egyelőre..nem sikerül kimennie fel, legalábbis most. 22.00tól ki tudja mi lesz..
na mindegy, reggel meglátjuk.
Itthon letörtünk, bár nem néztem chartot 3óta.
elég ha csak a hetes, havi macd-t nézed és látod az irányt
a többi csak aljvadászat. meg dt speki duma Đ
Az elliottok hossza 1-5pontig, egy órás tradre jó, meg ABC is fél órásra, gyors pozikra, ami nem beülős, és nem ragadsz bele.. arra.
Megfelelő tökeáttéttel nem rossz
ettől a fordított fej-válltól kirázott a hideg :)
Egon lefele várja..súlyos esésekkel..ha a FED nem csinál programot..de ha lesz is..arra is beeshetnek ismét..
szóval remélem lefele megy majd
holnap US GDP előzetes II
utána jön a helikopteres megmenteni a világot ĐĐ
másik meg hogy az 5 perces zajokat a forexes se nézem
minek?
Ha naposra kereskedik az ember akkor neki nincs, aki 5percesre annak ennyi info van benne. Délután felraktam, szerintem előre raktam, mind teljesült, de mindegy, nem érdekes.
Most is ott van előtted 55percesen a fordított fej-váll, csak ki kell másznod a barlagból. Tutko az 5percese
:D
Annyi érdekes dolog van a kinti chartokon, hogy nem győzöm feldolgozni. Nézzük meg az S&P dupla alját 4óráson:
http://postimage.org/image/1li5gzkqs/full/
Mindenki nézze aminek nézi a szűkülésben levő dupla aljat.
Közelebbről:
Órás chart:
Aki nem látja ez a kisebb fül a szükülésben, és arra egy újabb kisebb jöhet, de csak szerintem, indikátor engedi. következő képen mutatom még mi.
http://postimage.org/image/2js9kvldw/full/
Közelebbről 15perces is tele infoval.
http://postimage.org/image/2jygufg1w/full/
képre ráírtam
Egyébként az egész letörés esetén szintén egy árbóc :DDD
Felfele viszont ezek a mozgások vannak benne ,-)
Túl korán álmodtok, futikat kell nézni reggel illetve Ázsiát. Amit most amcsi csinál nem érdekes!
én shortban maradtam, és ha usa minuszban zár akkor esünk persze, de még egy nullás nyitót is el tudok képzelni, hogy ne tudjuk merre megy a nap.
egyre durvábban játszanak velünk.
nincs ott semmiféle fej váll, C,B meg A ĐĐ
naposon szépen kezd beszűkülni sp500 futi
buxra is ez a sors vár de az még elég tág mozgást biztosít
Na akkor én is. :)
Reggel szóltam, hogy ne ugorjunk be az emelkedésnek, és a túlvett kinti indik miatt shortot keresek. 468körül volt a hati max, 440en legjobb eladó voltam 20kontival nem vitték el, 350en rácsaptam a 20kontit, vártam a kinti Cpontot, de Bpont alatt hezitált mintha zászlót építene SP, erre kiszálltam 240-45 körül, majd lezúgott Cre kint, hati meg 18K alá. Ekkor visszavettem 17973átlaggal 19et, azt a rossz adatra eladtam 18050en, majd tojolódtunk rácsaptam 18032körüli átlaggal 10et adat után, várok két percet BAC 24%os emelkedéssel teljesült az adat előtti SP fordított fej-válla, ami alulról kicsapott az égbe. Ekkor mondom még időben zárok mielőtt rántanak 300pontot, piaci 18110en teljesültek a visszavételek, erre beverték amíg elhagytam a gépet, de akkor már pozi nélkül maradva.
Szóval Bud, egy valaki fordítva ült a lovon, mint írtad :)
Na így már oké.
Usa eldönthetné már mit akar, úgy látszik megvárják mindenképpen mit énekel holnap a fed madárka!
ez csak az egyik számla, másik swing.
tegnap este olyan szépen elképzeltem a mai napot. még a nyitót is eltaláltam.de 183000nál longot nyitottam és hirtelen beesett. olyannyira, hogy alig tértem magamhoz. aztán a legvégén beshortoltam 18065ról. ha esünk még 5000 pontot, elégedett leszek:-) (álom)
OTP
Határidő Kontraktus
2011 Szeptember 5605
2011 Október 6891
2011 November 1757
2011 December 443
Összesen 14696
MOL
Határidő Kontraktus
2011 Szeptember 6432
2011 Október 2542
2011 November 322