Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: oti a kulcs?

#413777 Hathor Előzmény: #413775

Majd jövőhét hétfő kedden látsz biztosat, addig add el a sok fagyit.

Ebben Maci is egyet ért legalább ,-)

#413776 Hathor Előzmény: #413774

Paráztatják itt a népet..

egyszerűen én sem tudok így venni, közbe megyünk fel.

#413774 Fornit Előzmény: #413768

Én zártam a longok 1/4-ét 18.280-on, és 1/4-ét 17.900-on. Nem gondoltam h ez lesz belőle. Amikor lement 200 ra akkor nagyon beadták hirtelen.

Most nézem ez átlagban 18.090-es zárás eddig.

Ja és a sajátáram ezzel sajna feljebbment 100 pontot.

#413768 BudFox Előzmény: #413761

hát igen..lehet hogy most én is csináltam hibát..sőt biztos...

meg az is igaz hogy össze-vissza megy most minden...

lassan alig lehet már kiigazodni rajta...

most is megindult egy kicsit fölfelé....a mai longomat kiszórom mindjárt....legalább az jöjjön be :-)

#413764 Bluebalu Előzmény: #413708

hát ez durva amit a hati csinál, ez már-már hihetetlen...mire fogunk emelkedni v mi a....lesz?a franc h fogok ebből kimászni 19250-ről van long illetve otp, mol, ricsi egyre szarabb beker árakkal...legalább ez a hati ne lenne...de itt zárni...képtelen vagyok...

#413761 Hathor Előzmény: #413758

Nem, nem csajoznod kellett volna, mint írtad, elpöcsölted a 200as kiszállót, ahol én beszálltam, utána kiszálltam 480nál, Te visszavetted 500fölött. Jó, hogy közbe minden ezerrel megindult, de akkor is a 200nál bakiztál. Nekem minda kettő jó volt tegnap, meg a mai is, csak mai rövid lett a hezitálás miatt, de gyönyörű jelet adtam reggel tetőn (szerintem). Tegnap meg amikor húzták 500fölött, nem lehetett látni, hogy fél óra múlva borul, akkor volt kapkodás, amibe már én nem akartam résztvenni.

Mondtam, hogy ellentétesen mozog a magyar fej a kintivel, ezért vannak a bajok. Ott koriznak, itt nálunk az az esés, amikor kint emelkednek, akkor korrekciózunk ezek miatt.

#413756 Hathor Előzmény: #413754

MOL van egyelőre beadva, OTP pluszban. Kinti indexek pár napos csúcs alatt, Ettől lehet spekizni a beszakadásra ,-)

Kint elkészült a C.pont a kis elliottban.

Van pár lehetőség innen kint is. Mint reggel írtam nyitóban túlvettek lentek kint, így kell számolni, de most megint sorsfordulónál van a nap hátralevő szakaszához, legalábbis nekem. Kár hogy annyit pöcsölt Bpont alatt.

#413747 gerzion Előzmény: #413244

Én is üdvözöllek, és mindenki mást is!

Jó ez a fórum, és az oldal, na meg az elemzések is. :)

Bux-ot meg csúnyán beadták, ami tegnap meg reggel még "szép" volt, az most ko, lassan a szűkülő 3szög törése van napirenden.

Hát ugylátom megint megé…

#413746 Rozsdáskilincs

Hát ugylátom megint megérte nem okoskodni:-):D Szép lehetsz a piacon de okos nem:-)

fd

#413738 Waszeitung

Visszavettem,próbalong...Molly öntögető zavar némileg.)Állami szerepvállalás részvénytársaságban,a bicska nyílik a zsebemben a mai nappal ezzel kapcsolatban.)Vmi nagykutya nem shortolta véletlen szanészét ezt a olajcsodát?

Elvileg ezzel az öntéssel törtük Hathor koma 3szögét,így normál verzió szerint tovább le...

#413734 Hathor Előzmény: #413732

200kontikat valaki megvette. Lehet, hogy a shortos, de minek ha végre esik nekik?