Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Kis moderálás

#414059 hAliG Előzmény: #414054

Természetesen ez igaz, hogy nem árt moderálni, mert amúgy "szétfolyik" a topik, de sokszor van az, hogy fél napig nincs hozzászólás, mert értelmeset nem lehet nagyon írni (semmi történés), de mégis ír az ember, mert legalább jó látni annak aki belenéz (nekem legalábbis jó), hogy itt vannak a "sorstársak". :)

Nyitni kell egy "RFV csevegő" topikot :))) Persze nem kell, hanem meg kell találni az aranyközéputat!

Kis moderálás

#414054 kelvin

Mint láttátok moderáltam egy párat. De ezt most nem azért mert bármiféle személyeskedés, vagy sértegetés lett volna benne, hanem mert a sok maszlag között (sorry, de sajnos) elvész az értelmes gondolat. Így nem kell 5-8 oldalt átnyálazni annak aki hosszabb időt kihagy az olvasásból. Az építő jellegű hozzászólásokat nem fogom törölni. Kérek ezért mindenkit, hogy ha ír azt ne kényszerből unalmában tegye hanem megfontolt szándékkal és építő jelleggel.

PS: Ne vegye senki magára, hogy ki lett moderálva a hozzászólása. Pusztán ez tűnt fel a legjobban. De igyekszem nem szétmoderálni az oldalt. De ez tőletek is függ Kedves Fórumosok!

Re: Csak gondolkodom

#413763 Bodzaszedő Előzmény: #413714

A pénznyomtatás is csak elodázza a dolgokat.Meg ki tudja,hogy reagálják le kinnt.Amig ment a para,hogy elfogadják a különböző országoknak nyújtott segélycsomagokat,addig USA végig tartotta az 1300as szintet.Amint az utolsó ország is elfogadta,mindenki nagy happyre számitott.Erre minden beszakadt mondván,hogy ettől mégiscsak nagy adósságválság van.Nagy sz.patás volt nem válság....

#413714 Ody42 Előzmény: #413676

Szerintem azt mar belatta mindenki, hogy nem a QE3 fogja megmenteni a vilagot. Legalabbis remelem a buta amerikaiaknak is eleg volt ket probalkozas, hogy belassak, hogy nem a penznyomtatas huzza ki a vilagot a szarbol.

#413695 hAliG Előzmény: #413676

Én már nem tartok semmitől, mert ez a pénzem, ami ebben van, ráér 5 év múlva is, talán addig nem tart ki az armageddon :) Persze az jobb lenne, ha már jövő héten visszajönne a bukó.. és nyereség lenne, de hát ez van.

Szerk: egyébként sokféleképpen értelmezheti a piac, hogy lesz-e vagy nem lesz QE3, bármerre lehet az irány akármelyik döntésre, ahogy sok helyen már írták is. Eshetünk is arra, ha lesz QE3... és emelkedhetünk is, ha nem lesz.

#413676 Muskatli Előzmény: #413645

Ti nem tartottok attól, hogyha nem lesz holnap QE3, akkor jon az armageddon a piacokon, ahogy a CNBC-n riogatnak? Ha megis így lenne remelem nem az Estart vágják majd agyon... Addig amíg ez ki nem derül én nem merek bővíteni, pedig összességében ezen az árfolyamon ajándék kategória a részvény szvsz.

#413645 panpeter Előzmény: #413639

Látod, páran mindig megeszik. Bedobnak pár darabot és a kicsik már dobálják is utána. Gondolom könyvet sem látnak. Remélem azért az "emberünk" ma odab.sz neki. Bár az látszik, hogy ő sem megy fentebb amíg nem muszáj.

#413639 hAliG Előzmény: #413636

Shortos játékosok.. Én is remélem, hogy beszopják. (Mivel nem egy oldalon állunk velük :D)

#413524 Lxrose Előzmény: #413298

Úgy tűnik, a vevő most már okosan vesz a lefelé spekulálók meg kezdenek kiszokni a papírból. Ez a néhány 1-200 darabos szerencsevadász is csak addig játszadozik a papírral, amíg nem lesz egy-két keményebb tapasztalata.

#413461 Bodzaszedő Előzmény: #413451

Szerintem 30000 db-ot már rég ki kellett nyomnia ezidáig.Nem lenne elég még egy körre neki ezen a szinten.Meg az értelmét sem látom további zúzásnak.