Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Jobs well done

#413626 Spade

A Google (a Motorola mobil megvásárlásával nagyot húzott), Facebook most fellélegezhet , de a Microsoft, sőt még az Intel is....a Samsung HTC stb. nyomasztására/perlésére, még megmarad a lendület....sőt még új erőre is kaphat, motto: ha kicsúszik a lábad alól a stratégia és az innováció, mészárold le a versenytársakat...pótcselekvésnek elmegy...

Ez úgy látszik a fordulatok éve a tech szektorban, a Nokia megalázó vereséget szenved az okostelefonok térhódítása miatt, pedig semmi különösebb hibát nem vétett csak 1-2 éve nem látta meg a stratégiai irányt, a Motorola hosszas vergődés és több igéretes lehetőség után felszívódik, a HP feladja a gyökereit (sztem ritka nagy hülyeség még ha pézügyileg meg is indokolható), és Jobs meg feladni kényszerül....

Re: nincs cím

#413489 JP Előzmény: #411326

A "lassan" lassan lejárik, ezért egyre inkább úgy vagyok vele mostmár, hogy hírtelen le kell fordúljon az a gyűlöletes eurusd.

Re: scenáriók

#413331 JP Előzmény: #413174

Sem nem bántottalak meg, sem nem haragszol? Ez így nagyon jól hangzik, egyelőre :-)

#413166 JP Előzmény: #413135

Kedves Wall Street Hölgyem, remélem nem sértettelek vele azzal amit írtam. Nagyon nem szeretném. Elnézésedet is kérem, ha bántót írtam volna.

Dehogyis nézem le nemzetiségük miatt, sőt, mivel jórészt köztük élek, kicsit még büszke is vagyok rájuk, hogy külföldön népszerüsködnek. Csak kíváncsi voltam milyen módon, mert mifelénk a magyar aktuális pop-zenét nem-igen adják sehol (kivéve magyarabb helyeken) , pedig szerintem a Wolf Kati eurovíziós száma az év disco-pop száma! :-)

#413135 Wall street Előzmény: #412151

Kedves JP ! Szerintem tök mindegy honnan való, magát az embert kell ismerni, az meg hogy honnan van és milyen nemzetiségű nem érdekes. És azért mert valaki más nemzetiségű, nem kéne lenézni. Igaz, hogy nem a legtehetségesebb előadó, de azért van egy pár jó száma.

#412240 Spade Előzmény: #412239

basszust, hangot tökig csavarni

Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie

#412238 Spade Előzmény: #412156

akármilyen scenárió is lesz most az látszik h egyre nagyobb a szakadás mint a harisnyán leszaldó szem nyomában, és a politikusok balf@szok csak mennek a szakadás után és húb@zzmegolnak mekkora már az a qrva rés....de ez lehet h csak dramaturgai eszköz és a zutolsó pillanatban jön superman vagy superbörni és nagy hirtelen ööö bodottá lesz :)

#412156 JP Előzmény: #412126

Hát igen Spade cimbi, ami nem válik valóra, az marad puszta szöveg: rossz esetben tévedés, jobb esetben meg egy jó kis mese :-) Nincs is azzal semmi baj, már apucink meséivel kezdjük az ilyet szeretni hallani :-) Néha rettegünk, néha katarzisunk van az ilyen meséktől, de ami közös bennük, hogy a jó mese elvarázsoló :-)

Arra a szcenáriódra, hogy a dollárra jönnek a szép idők, s arra, hogy a svájciak zsákolják a majd értéktelen eurót , valóban a dollár-vétel lenne az egyik ideális válaszlépés az erős frank-bajaikra, hosszabbtávra nézvest. Majd, ha mi leszünk a svájci jegybankárok, akkor majd lehet :-)