Haverod mit ír?
Most nem tudom. Várakozom. Majd meglátom a következő hullámba :)
akkor most meddig mehet szerinted ? grafikon szerint ?
de 3-4 napig meg shortoltam..akkor meg nemgyőzték fölfelé húzogatni mindig......
azthiszem most mindenki csak mérgelődött a 2 hétben...nem mozdult ki a sávból.
240-250között visszavettem a 20konti shortot. Várom a C.pontot, de nem kockáztatok. C elindult le B.után, de hezitál 38.2es fibon.
Így pihi új setupra. 13K is megfelel egy órára
Várok, nehogy kettős kis aljat alakítson ki 5percesen.. erős a felfele trend még csati tetőn is (természetesen futikról beszélek).
hát csalódott vagyok én is....
fogalmam sincs mi jön most....
Teljes érdektelenség...19e bux se megy,nemhogy 20e legyen.
Hát azt hittem én is kasza lesz ma, erre ott vagyunk ahol a tegnapi utolsó kötések.
én még tartom a longokat...Egon is mindent lefele vár most...lehet hogy pont ezért fogunk még emelkedni kicsit ?
őrület hogy miket fordul a piac fél nap alatt....
18400 on ráadtam nyitóban, aztán zártam 18335ön. longolom 18300ról...kb negyed órája...de a mai nap nagyon gáz.
korán zártam, mert azt hittem, hogy a kintiekkel emelkedni fogunk..
Back to work? :)
En ebben a tilitoliban nem veszek részt. Főleg nem szabi alatt...
Annyira örülök hogy ilyen jól megy neked. Végre megtérül a sok tanulás.
elég szomorú hogy most végre lehetne emelkedni...erre beadják.már 2 hete mindig ezt csinálják..unalmas...
S&P 5percesen kis elliott Apontját csináltuk, megy most Bre fel, ennek nem dőlünk be, C.ponton kiszállunk 250alatt
Jó napot!
Úgy látom itthon nem akaródzik felfelé menni kicsit sem. Lefelé sincs forgalom, de akkor is a csorgás megy, akármi van is a nagy vízen túl.
Úgy látszik a külföldiek nincsenek sehol, itthon meg adják folyamatosan. (Kell a pénz állambácsinak?)
alacsony kt miatt promptot shortolom
én percenként alkalmazkodom a piachoz, tegnap délután óta látom itthon a gyenge piacot nyugathoz képest, kint bejött minden, most kint röviden esésre látom, így adtam.
Hosszabbra jelenleg nem tudok gondolni csak percekre, aztán meglátjuk.
Szűkülés teteje alatt voltunk, nincs mit csinálni, sajnos
Kend se bízik a felfelében már :D