Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: oti a kulcs?

#413600 Csilla76 Előzmény: #413599

talányokat állítanak elénk..jó kis játék,őrli a pszichót rendesen. záróban majdnem beshortoltam, de kivettem a megbízást..nem tetszett, hogy minket ennyire lenyomnak, és mindenki más emelkedik. biztos van oka, valaki olcsón akart vásárolni.:-), nyitóban meg szépen eladja.:-)

#413599 Hathor Előzmény: #413598

Majd meglátjuk 9.00előtt Csilla, addig földrengés is lehet megint bárhol, vagy elkaphatják KAdhafit, vagy bármi :)

Megnézzük a hangulatot reggel, de addig is aludjunk, csak nehezen tudok elaludni, kattognak a kerekek.

USA napi maxon zárt.

#413598 Csilla76 Előzmény: #413593

pont nézem a chartot, akár elmehet lefele is. nem a mozgóátlagok alatt vagyunk?

én bizonytalan vagyok, ezért megnézem az első fél órát holnap, hogy mire lesz képes a bux:-D

ma is moziztam, 18500tól végignéztem az esést a végén..beléphettem volna, de valahogy nem ment.

#413568 Csilla76 Előzmény: #413501

amcsik megint kitettek magukért. nem semmi. nem is léptem poziba záróban. és ennek most nagyon örülök. holnap kinyitunk 18400on lehet, aztán megint megszívatják a népet.

Apropó! Ha Kína nemzetkö…

#413557 Longshort Voilattila

Apropó! Ha Kína nemzetközi pénzé teszi a jüant, annak milyen következményei lennének szerintetek?

Gondolom széttépnék a spekik, miközben dodó-ójró-frankó irány dél. Igenám, de mondjuk Kína kitalálná, hogy kizárólag aranyért ad jüant...

Na jó, csak elmélkedek, de érdekelne a véleményetek!

#413517 macika Előzmény: #413501

ráérsz majd jövőhetén - közepén

addig ugy is kiszámíthatatlan marad a piac itt i ott is

Re: nincs cím

#413506 BudFox Előzmény: #413505

ez van...10 -ből egyszer kaszálunk szépen..a többi 9 -ben csak a mérgelődés, veszteség van :-)

#413501 Hathor Előzmény: #413493

Prompt nem jött fel, nem volt vevő prompton, 300fölötti KT is volt.

Gyász..

holnap újra nézzük.

#413497 BudFox Előzmény: #413490

18.170..pff..szánalmas..én meg kidobtam a shortokat -50 ponttal....

egyetlen esélyünk hogy USA nullán volt záráskor...és ettől a perctől kezdve irgalmatlan rallyba kezdenek zárásig....ahogy szokták....

na kíváncsian várom..

#413491 BudFox Előzmény: #413488

akkor szünetet fogok tartani :D

olyan stratégia kell most ide hogy : veszel valamit, és ha gyorsan emelkedik vagy másnap még pluszban van..azonnal ki kell szállni belőle...ugyanez shorttal csak fordítva..

#413490 Hathor Előzmény: #413487

Szépen.

Fostalicska ez a piac.

USA-ban a tegnapi 3-4.5%-hoz képest ez a fél százalékos prompt visszaesés semmi, nálunk van a baj, hogy reggel lecsavarták Japánt, és erre mínuszba indult Európa