Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: oti a kulcs?

#413322 Hathor Előzmény: #413319

Még vettem 4et 269ról kiszedve, hadd menjen,

még egyet 269-en, így 20darab van.

#413319 Hathor Előzmény: #413318

A szűkülő háromszög aljára vettem, meg a kinti fordított fej váll jobb válla készen ez kellett hozzá, valamint elliott C is elkészült le. Ha megy tovább le, kiszállok

#413318 Waszeitung Előzmény: #413313

Két napja adnak bennünket,ma már alacsonyabb csúcsról is...szűkülő 3szögednél mindjárt alján vagyunk,benne van mindkét irány,de ahhoz kell még egy-két nap míg kitörünk belőle,q3 nagy kérdőjel számomra...is.

#413314 BudFox Előzmény: #413312

Köszi Grafikonkirály .-)) !!

Ha Herceg eladná egyszer az oldalt téged is vele kell hogy adjon..mert nélküled nem teljes a tőzsdések élete :D

#413313 Hathor Előzmény: #413306

Na C.pont is mindjárt készen van kint a felrakott elliottban.

Ezzel ki lesz jelőlve nagy elliott 2es pontja ez első 8as szerkezettel.

Kérdés jön-e újabb szerkezet új felfutással innen!

Na figyelek!

#413309 BudFox Előzmény: #413308

Oké...együtt csak kisütünk valamit :-)) ha mást nem jöhettek ide piskótát sütni :D

#413308 Hathor Előzmény: #413305

Semmi éket nem látok egonnál, sem letörést.

De látom megrajzolta Ő is az árbóc háromszögét, na meg a fordított fej-vállat, amire délután rajzoltam és azt mondtad jó rajz.

Van egy háromszöge, dupla alja, és egy fordított fej-válla, kb. nekem is ezek voltak, meg felraktam ma is az árbóc rudat a háromszögre.

Újat nem látok nála. lehet másolja a képeimet ,-)

Megadtam neki a stokis elérhetőségemet.

Na áttérek BUX , és hati grafikonomat megnézem.

#413306 Hathor Előzmény: #413303

Utolsó képem, mert most már kilövöm az összes municiót :)

http://postimage.org/image/22zsnj3lw/full/

itt a felfutó elliott, amit este írtam, hogy még van felfele 1.5x8as szerkezet, nagyon gyorsan megcsinálta sajnos, a korrekciós hulláma jutott nekünk megint, így sok zsét szedtek ki a zsebemből megint, mind a tegnapi esti 1-2pont közötti korrekcióval, hogy arra pont lekötöttek minket, és a maradék 3-5hullámból kimaradtunk. Mindegy ez van, itthon vagyunk. Valszeg a fordított fej-váll nyakvonalából is kimaradunk, mert zárásun utánra maradhat megint az action, holnap megint csak a cumin lehet lógni belőle.

#413305 BudFox Előzmény: #413303

Egon napos BUX grafikonján egy ékelődés látható...most készülünk lefele törni éppen..

#413303 Hathor Előzmény: #413293

Szóval akkor ez a fordított fej-váll lehetőség, csak képzelet szüleménye

http://postimage.org/image/22v5m91qc/full/

Tegnap is az volt tudom.. élénk fantázia, futott is rá 3%ot S&P, nasdaq majdnem 5%ot :)

http://postimage.org/image/22wayoq2s/full/

Vissza van tesztelve a nyakvonal. Ennél lejjebbi long beszálló már letörés gyanús nekem.

De azért vagyunk, hogy másképpen gondolkodjunk, eddig egyre járt a fejünk, bár 20K fölötti shorttal nincs gondja az embernek, ebben igazad van :)

#413300 BudFox Előzmény: #413297

...csak a MOL -t álltak neki most önteni..OTP remélem mindjárt követi...