fordított fej váll...lehet hogy ez lesz a jó....délután megtudjuk
fordított fej váll...lehet hogy ez lesz a jó....délután megtudjuk
Nagyon élénk a fantáziád! szvsz egyiksem az sem bögre sem fejváll. A letört ék alatt vagyunk, tehát honnan leszórták attól lejjebb. Hamár mindenképp longolni akarsz akkor azt én lejjebbről próbálnám a támaszokról pattanásra. Amit te fülinek vélsz ott nagyon kevés a hely felfele a letörésig. szerintem kockázat hozam ar nem jó. Vagy ha a leszórás fölé ment akkor keresnék longit. Szerintem már túlsokat pofáztam más pozijába.
dt-re jó kis csatorna, de bármikor kitörhet lefele, nem is kicsit...
Mindenesetre dolgozol rendesen, köszönet érte ;-)
ebben az összes szűkülésben rövid trendekre, setupokra lehet berendezkedni.
Figyelem, jön a pánik, buxban, daxban kettős tető volt :D
Tovább menve, az ék alja volt egyik alj, most a fordított fej-vállas, füles szerű a második alj.
Nézzük meg S&P-t más szemszögből:
Órás kép:
Fentől levezettem hármas csúccsal az nem érdekes most, most rövidebbre nézzük.
http://postimage.org/image/29o3h3v38/full/
Tegnap teljesült a fordított fej-váll lent lilával jelőlve, arra ment USA 3-4%ot, sajnos bezártunk, egyik elliott aljánál, nem lehetett mit levenni belőle. Nem tartok kizártnak egy ilyen füles szerű képződményt fehérrel, ami szintén felfele mutat, ezt erősíti az előző rövid 5perces fordított fej-váll képe.
18150-18000 körül már jó lenne....Stop ot tennék rá, de 18.200 is megfelelne.
A fenti dolgokkal nincs baj a sáv letöréssel, rendben van az.
Most is rendben van az árbóc letörés lehetősége, de nem vagyunk ott még :)
A lefele jövetet átnyaraltam sajnos, így sok minden kimaradt. Nyaralásra nem viszünk pozit, aki egész nyáron otthon ül, az kezelgeti.
Az elv szemléltetése volt a lényeg nem matekóra:-) Mindig vannak főlészúrások, beültetések, különben mindenki sikeres tréder lenne:-) Ez teszi művészetté hogy az esélyeket helyesen értékeli az tréder. Nem elfelejteni itt nincs újpénz csak a tréderekpénze vándorol számláról számlára. Ha elakarom venni a pénzed akkor azt a látzatott kell keltenem amit te látni akarsz. Kapzsi minden speki igy harapnifogja évekig.
Vártad a nagysáv letörését is:-) ezen gondolkodj el hogy hogy lehetett az hogy vátad tudtad mégis lemaradtál. Ez majd segit javitani a dolgokon.
Bocs csak 6x a képed alapján, de én másképpen számoznám :)
Azt is nézhetjük hogy a hatodik után nem elesett, hanem fölé ment így már egy felfele van a képed alapján, ami sima dupla alj kinézetű egyelőre, így meg kell adnia az esélyét ennek is, na persze, ha kivisszük nyakvonalat akkor beszélünk dupla aljról.
Lefele meg ráér gondolkodni az ember, ha leüti 6. aljat.
Na persze csak szerintem. Ennek ellenére árbóc képe előttem van, ennek megfelelően gondolkodom. És simán várom 15Kt is, de nyitott vagyok 20Kra is.
Egyébként örülök, hogy látlak. Olyat is mondj amit nem tudunk ,-)
Milyen hírre hasítunk, vagy csak úgy? Németek is nyújtózkodnak, jó lett valami adat?
Rimánkodjunk egy jobb váll lejövetelére S&P ben, és akkor le tudod zárni, ha akarod. Hol zárnál?
remélem lesz még egy beszakadás hamarosan..zárni akaroma shortokat..
Csókolom az 5perces dupla aljas Dax-ot, meg S&Pt;, dax el is készült, S&P még nem, de megint egy esetleges fordított fej-váll nyakvonalánál. Most ha DAX 5perces zászlót épít dupla aljból akkor morcos leszek a long miatt, ha már a 3-4%os usa örömködést sem tudtam kihasználni.
Ez a BÉT borzasztó :) ami jut, azt kapjuk nulla forgalommal.