Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: oti a kulcs?

#413255 Rozsdáskilincs Előzmény: #413244

Olvasgatok! Ideges mindenki ami nemcsoda zakóztunk egy szépet. A nagy várakozások egyszerre vannak jelen fel ill le. Egy egyszerü szürő pl 40 napos mozgó, ez alatt vagyunk akkor meg minek keresgetni longbelépőket:-) Persze ez kereskedésitávot is meghatározza. Ki milyen izgága. De azt ugye tudjuk a hosszabb időtávok erősebben hatnak.

#413254 Rozsdáskilincs Előzmény: #413244

Olvasgatok! Ideges mindenki ami nemcsoda zakóztunk egy szépet. A nagy várakozások egyszerre vannak jelen fel ill le. Egy egyszerü szürő pl 40 napos mozgó, ez alatt vagyunk akkor meg minek keresgetni longbelépőket:-) Persze ez kereskedésitávot is meghatározza. Ki milyen izgága. De azt ugye tudjuk a hosszabb időtávok erősebben hatnak.

#413249 Hathor Előzmény: #413247

Szerintem nekem egy TA-m sem a múltról szól, mindig a jövőt keresi, előre néz, ha itt kilép, ez lehet. Visszamenőleg már régen mutathattam chartot :)

Egyébként köszi.

#413247 Ibiza Előzmény: #413246

jól csinálod..mondjuk néha önkényesen húzol vonalakat.. de profi munka..

a TA a jellegéből adódóan a múlt..tendenciát jelezhet de csak hosszabb időtávon.még szvingre sem jó...persze vsz..

#413246 Hathor Előzmény: #413239

Szerintem a háromszög mutatja a jelenlegi helyzetet. Igen fel is mehet, le is. Ellenben jó tudni, ha miből lépünk ki, akkor mi lehet, vagy ha lefele lépünk ki abból, akkor mi lehet ,-)

Re: nincs cím

#413245 Ibiza Előzmény: #413241

állítsd be a lifókat.. tudom mire elpöcsölsz elmegy a piac..

10kor német üzleti hangulatos adat..sztem vacak lesz

#413244 Hathor Előzmény: #413236

Szia Gerzion!

Már akartalak köszönteni.

Végre egy nekem valaó TA-s ember, ha már Rozsdáskilincs barátunk eltünt, na meg Margaretta sem írogat. Nincs kivel jól kitárgyalnom TAt, ki mit lát. Nyugodtan dobd be ezeket az írásokat, több szem többet lát.

A véleményekkel meg ne foglalkozz ,-)

Üdv.

#413241 Hathor Előzmény: #413232

Közelebbről óráson:

http://postimage.org/image/21u6amo78/full/

Ennek a kilépését most már megvárom szerintem. Hacsak nem lesz valami jó Setup addig.

Egyébként kicsit bosszant, hogy a lefele menetben megnéztem, hogy minden elment-e, és találtam még két kontit amit piacin kivágtam és sajnos 360on teljesült lefele. Naná, hogy a fölső 660assal párosították, meg alatta akövetkezővel 500assal, így ez a két darab bukta vol :)) mindegy lehetett volna ez is 500on...

két számlát rendezni, sok kis vétellel kapkodva nyitóban nem egyszerű, ezt a hüle Erste rendszert meg utálom is.

oti a kulcs?

#413236 gerzion

Buxiban macd vételi jelet adott naposon.

Otépé lesz a kulcs?

A szűkülő 3szög csúcsában van, 3990-4110 "már" csak a játszótér benne. Amerre kimegy az lesz a jó irány buxban is, ha csak nem csinál majd egy fals ki/letörést és aztán áll irányba. Szal szopattyú ezerrel.

Persze tudom a szemnek kell hinni nem az ész(érvek)nek, szal emelkedjünk végre egy jót,

shortosok magasabbról nyithatnak, beragadtak kiszállhatnak, és a longosok is örömködhetnek egy kicsit :)

A mol néz ki a amúgy a legjobban.

tényleg nevetséges sz@rz…

#413229 Ibiza

tényleg nevetséges sz@rzsák usa napi 24 órát oda rakja a piacokat ahova akarja... így nem nehéz pénzt keresni..eszük lenne annyi mint amennyi nincs.. hamburger agyú barmok..

#413223 Hathor Előzmény: #413220

18660on egyet az volt az első, majd lefele bővítve 2-5tel, 300alatt 10darabokkal, de 179-190-200körül 30at

#413222 BudFox Előzmény: #413221

Azonfelül Japánt is leminősítették...szóval...egyre csak több tényező kerül a szem elé.