Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: amibroker vagy más

#41678 spekulans Előzmény: #41635

"Ha a webes grafikonszerkesztők trabantok, akkor ez porsche"

Ez, így van, ez csak kereskedni nem tud itthon, de az USA-ba már az is megoldható.

Ha mondtok még egy hasonlót, igérem azt is kipróbálom!

Re: amibroker vagy más

#41641 Ozzy_ Előzmény: #41635

Nekem fent van minden gépen. Én ezt szeretem, mert csak bakapcsolom és minden beállításom megmarad, mindent rögtön látok. Programozható, személyre szabható.

Ha a webes grafikonszerkesztők trabantok, akkor ez porsche.

szerk: A pendrive is jó megoldás by Amatoregy =)

amibroker vagy más

#41635 Irarc

Sziasztok!

Ti mindig csak az Amibroker-t használjátok? Mert nekem mindenhol (pl.: melóhelyen) nincs feltelepítve, úgyhogy gyakran használom a http://www.tozsdeasz.hu grafikonrajzolóját is az elemzéshez - ami tök ingyenes.

Minden jót!

Re: Riasztás

#41376 Ozzy_ Előzmény: #41371

Nem fixek a szintek, automatikusan beáll az adott szintre, csak resetet kell nyomni.

default chartot nem hazsnálom, úgyhogy nem tudom sajnos

#41371 Amatoregy Előzmény: #41370

ok.

de ha fix-ek a szintek akkor ua. az eredmény. (32000 vs 3000).

Egy kialakított chartot hogy lehet default-ként elmenteni?

#41370 Ozzy_ Előzmény: #41366

amikor másik rv-re váltasz, akkor meg a parameters ablakban nyomd meg a reset gombot és máris átáll az adott papír tartományára.

Amikor új chartot nyitsz, akkor default chartot nyiss. Asszem így jó, bár nem használom

#41366 Amatoregy Előzmény: #41319

az működik is. Viszont ha berakom az alarm.afl-t és beírom a szinteket (chartra ráhúzva) akkor az adott rv-nél jól mutat.

Viszont a többinél összenyomja - az értelmezhetetlen szintek miatt - a chartot.

Pl ricsi 30.000-32.000 tartomány jó, de otp-ben ezek a szintenk nem értelmezhetőek.

Másik kérdés:

Hogy lehet munkalapot a legegyszerűbben másolni?

Pontos Amibroki bluechip adatok

#40320 redend

Mag tudna valaki osztani pontosan beimortált BUX912, és bluechip adatokat az AMI Database könyvtárából?

Sajna a PETI dll realtime sokszor nem cuppant be adatokat és a szarumán adataiból a nyitó és záró volumeneket az AMIbroki rosszul szipkázza be.

Köszönet előre is

#40029 Ozzy_ Előzmény: #40016

egy részletes tartalomjegyzéket, majd tudsz mellékelni? Abból meg tudom mondani, hogy vevő lennék-e rá. Mert ugye amiban sokmindent rutinosan csinálok már, viszont bizonyos részeihez lövésem sincs.

#40016 spekulans Előzmény: #39921

Különben most csinálok egy DVD-t, ami nagyrészben az Amira épül. Telepítés, beállítások, régi adatok, Peti összekötés, egy kis PETI, AmiQuote . Fxpro, Fxpro ami összekötés,

Tehát egy működő online kereskedési rendszert.

Egy kis TA, magyar és angol doksik.

És természetesen a programok.