"Ha a webes grafikonszerkesztők trabantok, akkor ez porsche"
Ez, így van, ez csak kereskedni nem tud itthon, de az USA-ba már az is megoldható.
Ha mondtok még egy hasonlót, igérem azt is kipróbálom!
"Ha a webes grafikonszerkesztők trabantok, akkor ez porsche"
Ez, így van, ez csak kereskedni nem tud itthon, de az USA-ba már az is megoldható.
Ha mondtok még egy hasonlót, igérem azt is kipróbálom!
beállítasz mindent.
Jobb egér, template, save as default...
Nekem fent van minden gépen. Én ezt szeretem, mert csak bakapcsolom és minden beállításom megmarad, mindent rögtön látok. Programozható, személyre szabható.
Ha a webes grafikonszerkesztők trabantok, akkor ez porsche.
szerk: A pendrive is jó megoldás by Amatoregy =)
tedd pendrive-ra. Nekem úgy megy. A peti is azon van.
Sziasztok!
Ti mindig csak az Amibroker-t használjátok? Mert nekem mindenhol (pl.: melóhelyen) nincs feltelepítve, úgyhogy gyakran használom a http://www.tozsdeasz.hu grafikonrajzolóját is az elemzéshez - ami tök ingyenes.
Minden jót!
Nem fixek a szintek, automatikusan beáll az adott szintre, csak resetet kell nyomni.
default chartot nem hazsnálom, úgyhogy nem tudom sajnos
ok.
de ha fix-ek a szintek akkor ua. az eredmény. (32000 vs 3000).
Egy kialakított chartot hogy lehet default-ként elmenteni?
amikor másik rv-re váltasz, akkor meg a parameters ablakban nyomd meg a reset gombot és máris átáll az adott papír tartományára.
Amikor új chartot nyitsz, akkor default chartot nyiss. Asszem így jó, bár nem használom
az működik is. Viszont ha berakom az alarm.afl-t és beírom a szinteket (chartra ráhúzva) akkor az adott rv-nél jól mutat.
Viszont a többinél összenyomja - az értelmezhetetlen szintek miatt - a chartot.
Pl ricsi 30.000-32.000 tartomány jó, de otp-ben ezek a szintenk nem értelmezhetőek.
Másik kérdés:
Hogy lehet munkalapot a legegyszerűbben másolni?
ja, benne van, csak a fájl útvonalát/nevét átírod és kész
ezt fel raktam. Zenét hogy lehet akkor most beállítani hozzá?
Hangok:
http://data.hu/get/1419856/AMI_hangok.rar.html
eddig ennyi:
Telekomv.wav
Telekome.wav
Sínergonv.wav
Sínergone.wav
Richterv.wav
Richtere.wav
otpv.wav
otpe.wav
molv.wav
mole.wav
Fotexv.wav
Fotexe.wav
Fhbv.wav
Fhbe.wav
Egisv.wav
Egise.wav
Buxv.wav
Buxe.wav
Küldtem egy mailt, meg egy privit.
Mag tudna valaki osztani pontosan beimortált BUX912, és bluechip adatokat az AMI Database könyvtárából?
Sajna a PETI dll realtime sokszor nem cuppant be adatokat és a szarumán adataiból a nyitó és záró volumeneket az AMIbroki rosszul szipkázza be.
Köszönet előre is
egy részletes tartalomjegyzéket, majd tudsz mellékelni? Abból meg tudom mondani, hogy vevő lennék-e rá. Mert ugye amiban sokmindent rutinosan csinálok már, viszont bizonyos részeihez lövésem sincs.
Különben most csinálok egy DVD-t, ami nagyrészben az Amira épül. Telepítés, beállítások, régi adatok, Peti összekötés, egy kis PETI, AmiQuote . Fxpro, Fxpro ami összekötés,
Tehát egy működő online kereskedési rendszert.
Egy kis TA, magyar és angol doksik.
És természetesen a programok.