az jó nem? grat!
kicsit többet forogtam mint kellett volna, de egyelőre az egyenlegem pozitív...több mint reggel:-)
Na amíg írtam, csináltam a chartot elkéstem, kint elkészült az 5ös pont, most jön le ABC, remélhetőleg kint is folytatódik holnap újabb elliottal.
Gyorsan mutatom mi az elkepzélésem.
http://postimage.org/image/208f5frqc/full/
Pirossal a mai elliott amibe belefutottam, de benne volt a pakliban, így lefele vettem.
61.8%os fibo előtt megálltunk, így jó eséllyel, jöhet egy másik hullám fel majd. Erősíti egy esetleges fej-váll formáció lilával, annak jobb vállát csináltuk elliottal, így egy nagyobb 1-2pont kialakulhatott. Várnám fel a reggel elmondottak alapján, dupla aljak alapján is.
Sz@r adattal nem számoltam, így még kitalálom a hátralevő 10percben, de lehet viszek mindent. Már pluszban van minden.
Ez hanyadik pozi mára? :-)
Lassan követhetetlen :)
Legalább jól jöttél ki belőlük.
ez elképesztő...ilyen xar adatokra az SP +16 ponton áll....őrület...
és a FED -ben is kiborult a bili...szóval...megint az értelem ellen megy a tőzsde...
valamit elnyomtam, mert most shortom van...a gyerekek mindig bekavarnak. 18355ről.
5 perces is ilyen jól szokott működni ? na mindjárt kiderül....
Van bőven minden :)
Megvárom kint 5perces futikon a kis elliott utolsó 5-ös hullámát fel, ott kiszállok. A-B-Ct nem várom meg. Most indul az 5-ös hullám. Ez az elliott 16.00tól indult.
Egyébként a háromszögek aljára estünk kb. Dax óráson mindenképpen az emelkedő háromszög aljáról pattant, ahogy vártam. Most jöhetne benne 4felső érintésre kitörés, csak zavarnak a sz@r adatok
mindig megtréfálják a piacot ezek a mókamesterek....csak közben össze na omoljon alóluk a Dollár, meg a Font :D
remélem teli a tankod, mert megyünk felfelé yoohey!:-)
shortos nem akar belépni a piacra shorttal, a longos meg nincs itt, szal marad a topogás, aztán eccer csak jön egy nagykutya és megunja az egészet és azt mondja h okés jó, akkor minden shrt-ot zár és visszaveszi, majd szépen elindulunk fölfelé a rossz lakáspiaci adat után. zéró logika nem lesz benne, senki sem érti mi történik, lekereskedni meg szinte nem lehet. Aztán lehet totál nem így lesz... :)
Az adat sosem számít...csak a rá adott reakció.