mikor nem érzed Te azt :D
1 kezemen meg tudnám számolni, hogy elmúlt 2 évben mikor nem vártál rottyot :D
mikor nem érzed Te azt :D
1 kezemen meg tudnám számolni, hogy elmúlt 2 évben mikor nem vártál rottyot :D
én már úgy érzem hogy ebből rotty lesz :-)
már csak a MOL -nak kellene rendesen beszakadnia.
ma a gyogyóst adják
érdekes délutánunk lesz 800ról persze hogy jó
beszólt a lányom:piritom a hagymát, kicsit a gép elé nézek. anya miért nem dolgozol?
de most őszintén ki lepődik meg egy ilyen adaton, sztem nem is vártak jobbat, nyilván h szar lett...ki gondolta volna h jó lesz, ha lesz akkor szar adatokra lesz emelkedés, mert jó adat nem jön mostanában, sztem nem is vár senki jó adatot
azt írtam h majdnem biztos...amúgy teljesen igazad van...
Már bezuhantunk nem? 18Kn vagyunk. :DD
jaj fiúkák.
Most lehet a shortosokat gyüjteni a rossz hírekre, a további emelkedéshez.
DAX emelkedő hároszög nyakvonalon továbbra is, S&P meg a fordított fej- váll nyakvonalon.
Várjuk a következő híreket addig konszi, lesz ma bőségesen, 14kor, 14.30kor, 16.00kor több is.
és ráadásul a ZEW index is nagyon vacak lett...erre most már illene bezuhanni..nem itt erőlködni..
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/megremegtek_az_indexek_a_nemet_makroadatra.154184.html
Így van,adatok csapnivalóak,de technikailag lehet korrekció...úgyhogy ebből most csapkodás várható :D Ellenállás előtt vagyunk,igazából ilyen adatokra max álkitörést várnék,arany se éppen nyugis időszakot jelez.
Igen jól, kiváncsi leszek a délutánra, meg lesz e a 800 felett zárás :D
Az kevés, ha Te biztos vagy benne, ezt ne felejtsd el ,-)
Mondhatnám azt is, hagyjál fel a biztosnak vélt dolgokkal a tőkepiacon! :)
Elég most a holnapra gondolni, nem kell 20K-ban gondolkodni, hagyjuk el először a konszolidációs sávot.
Sorba rossz adatok jönnek. ZEW index nem túl jó.
GDPk rosszak.. ettől mehet egy kis dupla aljas cuccosban felfele
rossz adat jól jött a shortomnak:-) újra longban..de szerintem elhamarkodtam. megint.