kb 400 az korrekt volna
de a kreg mint tulaj . sztem menekülés!
kb 400 az korrekt volna
de a kreg mint tulaj . sztem menekülés!
gondolod, hogy el is olvasom ezeket
tömésre jó lesz 2 szeres értéken van sztem
egész jó lett... nem hiába adta el tp, hisz itt van bevétel, munka, és viszonylag jó eredmény. enyhe plusz.. ez nem fér bele a holdingról kialakult képbe...
Roppantul erős számokat tartalmaz a jelentés:D
Már csak a beígért ásványvíz hiányzik.
takarmány jelentés
http://client.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/108950387.html
nem ezért vezették be, hogy most kivezessék.... :)
a kisbüfiken keresztül tervezték, de elqrták, mert azt hitték harmadszor is becumizzák az emberek... a phyl és a keg után... hát nem így történt, hála az égnek, és egy pár aktív fórumozónak. :))
Sziasztok! Szerintem a Visonkát ki kéne vezetnie a tőzsdéről a Keg-nek,ha már ennyire illikvid...
A VISONKA Nyrt. (6075 Páhi, III. körzet 51.) tájékoztatja a tisztelt Befektetıket, hogy a KEG Középeurópai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban úgy is, mint: „KEG Nyrt.”)
értesítette a VISONKA Nyrt-t arról, hogy a tulajdonában lévı VISONKA törzsrészvényekbıl tızsdei
forgalomban történt értékesítéssel a 2011. augusztus 29-i tızsdenap végére a 94%-os küszöbérték
átlépésével a KEG Nyrt. VISONKA részvényeinek darabszáma 1.840.531 darabra, részesedésének
mértéke 93,91 %-ra csökkent.
a mama szórja ĐĐ
re 100% közkéz?
ma már 3 millió ft feletti a forgalom.
de mitől??
Ja, tudom! Jövő héten fizu... :))
Az az érdekessége, hogy önmagában a Visonka nyereséges volt, csak konyszolidálja a hányatatott sorsú Páhi Zöld Energia Kft. nevű remekenek nem mondható céget. (amire nem emlékszek hogy keült a Visonkához).
ott dolgoznak zoltán
persze biztos megy a mutyi, de hol nem?
Ide válaszolok, ha már kreáltam hozzá topikot. :-)
nem rossz? Majd jövőre...
Ami fura, hogy nem a megszokott sorrendben vannak az évek. Hamarabb van a tárgyidőszak, mint a bázis. Mindegy, enyhe bukós, ha jól láttam, ezért nem maradhatott holding tag, nem tud vastag bukót produkálni.