30 se
kisszarokat aztán elemezhetnek
profiline vagy akárki is
ránéznek húznak ide oda vonalat azt csók Đ
azért emlékszem a profitline kiadott egy elemzést h esni fog egyből be is szakadt..
nemsoká ki kell adni egy pozitiv elemzést..
Nem beszéltem vele. De nem hinném, elvileg ráöntötték az elmúlt napokban.
azt nem tom ĐĐ
nem JK jött haza a nyaralásból és visszavette a pakkját? ĐĐ
én erre gondoltam hirtelen ma.
többi röffencs meg ráugrott hogy itt a rally
az ember akkor ad el nagy bukóban ha
1 totál megunta a papírt,
2 évekig ül benne a semmira
3 nem hisz a cégben
4 talált ennél jobb befektetést amivel visszahozza a bukót
5 vagy az alján adja el ĐĐ
bocoboco is eladta, marsika is . az már 5 forintozik, jenőbá se nyögi a 40+ , nála már fotex rally van 4 hete ĐĐ
Hol az első fal?
(bocs, ha darabosan, vagy értelmetlenül fogalmazok, meló közben, megszakításokkal, telóról írok.)
Mire eladom nem lesz nyolcadolás, szerencsére. 50nél csak 60% bukó. Utána majd meglátom. Tavasszal összeomlás, mint 2009ben. Hacsak vmi jó hír nem jön, 50nél elválnak útjaink a garanciással, legközelebb 10nél veszek, ha lesz annyi.
Nem lesz itt semmi. Tőkét emelnek, mutyiznak, elbukták a németet, perben állnak a kisbüfivel (ennek is lehet még érdekes, nem várt szála), szóval minden van, csak értelmes, biztató jövőkép nincs. 4 éve várom, hogy majd most, majd a mongol, majd az orosz, de soha semmi. Most várjuk a szülinapot, de minek? (keveset meghagyok arra, de sokat nem várok, illetve jegyezni akarok 1912ért, hogy kapjak emlékrészvényt, amit bekereteztetek, arannyal akár.)
utóbbi 3-4 napban semmi forgalma nem volt - nem is esett
valószínűleg ezen a szinten elfogytak az eladók - ha nem forintozók veszik akkor még mehet is felfele még az első falig
Nem tőzsdéhez kapcsolódik a kérdés, de hogy tudod ezt feldolgozni? A nyolcadolást?
Meg tiszta fejjel kereskedni utána.
Csak azért jár ide, hogy az ilyen idiótákon röhögjön, mint én, aki nyolcadolta a pénzét a garanciális fenyővel, miközben várta, hogy ökörsütés lesz a diófa árnyékában a Dagályon. :-)