Így visszafele kellemesebb, már hogy nagyot ugranak, aztán meg lecsorognak estig minuszba.
Ázsia megy tovább, én meg ráadhatok gyorsan
Így visszafele kellemesebb, már hogy nagyot ugranak, aztán meg lecsorognak estig minuszba.
Ázsia megy tovább, én meg ráadhatok gyorsan
lehet hogy ez lesz..magyar piac a világtrend fordító :D
csordogálnak csordogálnak, majd egy nagy patt a zárásunk után :)
Én erre gondoltam
Sziasztok!
Egy hét kihagyás után visszatértem. Azért múlt héten is rápillantottam egyszer, ahogy néztem nem volt hiány nagy felfelé és lefelé körből sem.
Ill. úgy látom irány azóta se nagyon van.
valamelyik bejön :D
bírnám ha USA ezt a pluszot is leadná mindjárt..akkor már 2 napi esést kéne bepótolni :D
mindenesetre nekem is van hati shortom, de lehet nézek hozzá valami prompt longot :)
meglátjuk...múlt héten is azt hittük..be is longozódtam kétszer..aztán akkora esés volt hogy csak úgy zuhogott.. meglátjuk
Ha itt zárunk technikailag megerősítést nyerhet a magasabb aljról pattanunk és a dojis dolog. Vsz akkor emelkedésé lesz a főszerep a résekig. FED meeting lesz hétvégén.
Sztem long lesz vagyis itthon nagyon erre játszanak.
Hát ez szép volt srácok, eddig nem volt netem, most meg pattincs van! Végül is belefér, most így utólag kicsit volt is valami a levegőben, de ekkora? Nézzük Usát mihez fognak.
hasonlót várok én is, rossz adatokat valószínűsítek és majd ezért esést
addig bármi lehet, de úgy néz ki nagy zuhé nem lesz
na igen....akkor majd kedden ki kell találni valami új indokot amire esni lehet...
én a keddi rossz makro adatokat várom..
engem beparáztattak..de csak egy picit :DD
aki bírta 23.500 felett annak ez meg se kottyan .-))
ja, vagy eljátszák usaban a hattyú halálát aztán zárásukra kitépik 1160 fölé
Bakker már van netto nyerő a sorton...
Nem sok hiányzott h kiüssék.