Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hihetetlen termékeladási történetek

Re: nincs cím

#412760 banyaiz Előzmény: #412703

Annak idején volt kárpótlási jegyünk vettünk földeket, egyik helyen vmit elmértek és maradt kb 0,7, 0,8 ha terület ami kimaradt az eladásból , körülötte volt 2 tulaj nagyobb földdel nekik nem volt lehetőségük megvenni, nagyon nem is érdekelte őket . Kutyának nem kellett az a kis darab föld két nagy idegen parcella között. Kínálgatták mindenkinek mindenki menekült tőle, nekünk is ajánlgatták megvettük majd jó lesz vmire, jelképes összegért 500 ft/aranykorona ha jól emlékszem, szinte ajándékba kaptuk, mert tényleg senkinek nem kellett, kb 15 ezret fizettünk érte.

Kiadtuk bérbe egyik szomszéd földtulajnak, mindegy volt neki 30-40 ha mellett művel e még 1 ha-t. Szépen csordogált az egyre nagyobb bérleti díj mostanra kb 40 k /év, az idők folyamán többször meg akarták venni szomszéd tulajok, most már kellett volna, kínáltak érte már 500 k-t is. Még megvan. Egyszer még eladjuk 3-4 milláért , remélem:)

#412703 matgab Előzmény: #412696

Óriási! :-)))

De ha nem gój volt, akkor lehet, hogy csak azt tesztelte le, hogy mennyire vagy becsületes, szólsz-e neki!

Így már tudta, hogy nyugodtan adhat hitelt neked, mert ki fogod fizetni!

Ha meg nem szóltál volna akkor a végére, amikor már telepakolta az autót a homlokára csapott volna! :-)

Még vásározó koromban, v…

#412696 hosszhuszár

Még vásározó koromban, volt egy kötősöm, ( kötött árú gyártó, pulóvereket kötött, automata gépeken).

Volt egy állólámpás 240d mercije.

Kértem tőle, adja el nekem, tudtam, hogy a motorja frissen felújított.

Meg is egyeztünk, az árban.

Hozzá teszem, nem goj ember volt, a dörzsöltebbik fajtából...

Mondtam neki, oké Péter bácsi, meg egyeztünk az árban, és akkor folyamatában levásárolom, magánál, persze én vicceltem vele..))

Jól van Jocókám, rendben van....

Bevásároltam, rendben be is pakoltam az autóba, Péter bá segített kicuccolni, Majd kezet nyújt, hogy elköszönjön....

Mondom Péter bá, akkor ez az első adag, amit beszámolunk az autóba??

Persze jocókám.

Mondom, figyeljen már egy cseppet!

Az hagyján, hogy megvettem az autóját, egy fillér nélkül, de , hogy még az autó áráért azonos értékben árút is ad, amiért szintén nem adok egy fillért sem????

Akkor esett le neki, hogy itt valami nem kerek...))

Vissza mentem, kifizettem mindent, később visszamentem az autóért..::))

#412562 BudFox Előzmény: #412501

Egy másik haver is kiment Svájcba ugyanabba az autóbontóba....de ő nem az autókat bontotta szét, hanem ha lett egy új autó, amit telefonon egyeztettek le az arabok..akkor ő ment ki érte...ő volt az aki autómentővel kiment érte és hazahozta..

Na..első nap....

első fuvar..

arab főnök megadta a címet, meg hogy mit kell elhozni onnan..

srác bepattan a kocsiba és elindul..

mivel nem volt helyismerete..amint odaért a városba..meglátott egy taxist...

odament hozzá, megkérdi hol van az utca. merre kell menni..

taxis mondja : Áh..majd megmutatom, csak gyere utánam..én meg megyek elől..

no elindultak..odaérnek a címre...

haverom mondja, köszi a segítséget..

taxis : 120 Frank lesz...:-)

srác nem gondolta volna hogy pénzért viszi oda a taxis a címre...leesett az álla...első nap van kinnt...talán pont annyi pénze volt csak..kajára meg minden..

Aztmondta nem fizeti ki, mert átverte.

Taxis meg mondta, hogy akkor rendőrt hív..

Na odaadta a 120 Frankot a taxisnak a haverom...de utána napokig csak csóválta a fejét a telephelyen és mondogatta : "Háát nemtudom...nekem ez a Svájci meló nem nagyon jött be eddig"

:-)))

#412501 Előzmény: #412495

És miért nem mondta, hogy "dejszen azért járok ide, mert itt szoktam autokat venni" :)

#412495 BudFox Előzmény: #412456

Egy másik autókereskedős sztorik / sztorik is eszembe jutottak hirtelen :

Voltak innen a faluból többen kinnt Svájcban autóbontóban dolgozni..

egyik srác a 90 -es évek közepén egy arab autókereskedőnél dolgozott..

Svájban szedték szét a Mercedeseket, BMW -ket...bepakolták a konténerekbe, majd kiszállították Algériába, Egyiptomba..hogy ott a darabokból összerakjanak egy komplett autót...

Az se számított ha minden eleme más színűre sikeredett :D

Szóval feketén dolgozott kinnt a srác....arabok mondták neki hogyha vámosok jönnek akkor dobja el a szerszámokat, és gyorsan álljon be a telepre a többi kocsit nézegetni...mintha autót akarna csak venni...

Na, jönnek is a vámosok

Haverom ott nézegeti a kocsikat....odamennek hozzá a vámosok,

- Maga mit csinál itt ?

- Én csak a kocsikat nézegetem..

- Aha...értem....de maga a múltkor is itt volt.....MEG AZELŐTT IS !!

aztán fogták és bevitték a rendőrörsre :DD

3 napig bennt fogták...akkor jöttek az arabok hogy kiváltsák :-)))

nagyon be volt xarva hgoy most mi lesz...

#412464 Bendeguz Előzmény: #412462

Ha Nike sportcipőt vesztek, figyeljetek oda, hogy csak a Vietnámban gyártott a tartós, a kínai az fosch...

#412456 Rozsdáskilincs Előzmény: #412441

szvsz igen

De ez rég volt. Ma már szerintem mindegy mit veszel mind ugyanazzal a teknológiával készül. Szar, eldobhatós, lehuzós minden cég terméke!

#412440 BudFox Előzmény: #412370

csak úgy...mondtad még régebben hogy jó kocsi. :-)

meg a történetben is Merci volt....

Autó kereskedő időkből v…

#412373 Rozsdáskilincs

Autó kereskedő időkből van egy ideillő történtem. Volt egy kocsi amit elvittek má

r nem emlékszem mi volt. De egy átlagos valami közép verda. párnap múlva jön vissza a csávó hogy neki ez a kocsi nem kell. Montam ok nézzen körül háthalát valamit helyette ami jólenne neki. Császkált vagy egy félórát a kocsik között. Majd odajön hozzám és mondja a Lanciát elvinné helyette. Mikor kiejtette a száján akkor már tudtam csak jól járhatok:-) Baromira örültem. A lancia egy hulladék volt amit egy barátomtól vettem de csak azért hogy ezzel kisegitsem az anyagi szorultságából. Inkább szivesség volt mint üzlet, ugyvoltam vele majd elmegy eccer ha meg nem azsem gond. De a barátságba ez belefér hogy segitsek. Megvoltam győződveróla hogy sokáig árulnifogom. Na erre 1hét alatt elment a hulladék és még kerestem is rajta és a haveromon is segitetem.

#412311 BudFox Előzmény: #412245

Először is, hogy miről ismerni meg az ellenőrt ? messziről lerí róluk :

- Ha bejönnek valamelyiknél van valami táska..az már eleve gyanús.

- Az a mindenben hibát kereső alattomos tekintet, egy átlag ember nem úgy ül le hogy közben látod rajta hogy a szeme sarkából már azt keresi hogy mibe tud majd belekötni..

- A rendelés : bejön az ellenőr és amit rendel abból kiszúrod hogy az nem frankó... tudja mit akar kérni - ez eleve gyanús, 1-2 tételt rendel...nem válogat, egy normál vendég 10 -szer elgondolkodik mire megrendel valamit. Tehát látszik hogy nem az számít amit megrendel, hanem hogy legyen mit ellenőrizni.

- Persze ha már ismered akkor úgyis kiszúrod egyből őket..

#412310 BudFox Előzmény: #412292

Az S Merci is megvan még ugye ? :-)

Garay téren voltunk párszor mi is..régen nekünk volt egy táska üzletünk...hordtuk Pestről a Chenson meg mindenféle Kínai bőr táskákat...elfogyott elég jól..

#412301 Ibiza Előzmény: #412300

jött füles szomszéd árulja a lakást.. épp találkozunk a liftnél mondja valóban.. 1,5guriga.. mondom nekem csak 1,1 van..ha érdekli szóljon.. ááá annyi sose nem.. jó..ok..

persze nem volt csak kb 500ezrem.. eltelt két hónap..

fater cseréli autóját..vesz egy mazda 323at 450ért..mondja végre..és ez már élete végéig autó..stb stb..

megvettük szombat délelött az autó a piacon délután jö szomszéd ok eladja lakást de kér még rá egy videót..a faterét.. ok..mondom faternak adjuk el kocsit szálljon be a bizniszbe...belement

vasárnap reggel ki az autót a piacra fater eladja 550ért..lefoglalózzák 100ezerért..este jönnek kocsiért.. de még elvittük a szerződést előző tulajhoz ne nekünk adja el hanem egyből a mi vevőnknek..(átírás miatt) nem volt semmi letárgyalni..ráadásul 100ért többért adtuk..a pasi tán egy ötösért megcsinálta...este jöttek autóért én két rokontól összeszedtem kamatra a maradék pénzt.. hétfőn ügyvéd..

tisztasági festés.. meg költségek után kerestünk faterral 500at.. egy külföldi magyar megvette egyetemista gyereknek 1,78ért..

faterral szétdobtuk a hasznot.. vett egy szamarát meg egy telket a velencei tónál belőle..( a telek sem volt semmi de az már nagyon hosszú lenne)

az üzlethez szerencse is kell mostanában ez a szerencse hiányzik..

#412300 Ibiza Előzmény: #412297

szappanról jutott eszembe..

néha sokat dolgoztam orosz szállodákban minden folyósón gyezsurnaja.. kb kéttonnás felügyelő nők..ők vigyázták a rendet..nem engedtek fel senki idegent főleg nem oroszokat orosz leányokat.. na erre kellett szappan meg szatyor..

néha ők értékesítették a csempészárumat.. néhány szappanért meg gondolom valamivel drágábban adták mint amiket mondtam árakat.. este mentem a szobába a váza alatt ott volt a pénz..mindig pontosan..

#412299 Ibiza Előzmény: #412297

volgográd.. szállodában piálás a bárban csapódik egy pasi iszogatunk mondja katona..mondom nem annyira szeretem a szovjet katonákat.. mondja ő grúz.. na erre ittunk--grúz meg örmény konyakot meg pezsgőt....eleget.. mondja ha kell pia szóljak.. mondom a rendelést..grúz konyak pezsgő..kaviár..fekete meg kevés vörös..de kifizetem.. mondja ok.. na gondoltam ezzel kifújt.

két nap.. este tízre szálloda..kopogtatnak.. ajtóban egy tipikus tisztiszolga..csicskás..nála doboz benne amit kértem..pénzt nem fogad el.. pasi két nap múlva jelentkezett..elszámoltunk.. kiderült grúziából hozatta.. bolti áron.. jól berúgtunk megint..

#412297 Ibiza Előzmény: #412278

tényleg szappan meg nejlon szatyor.. volt magyar alma szappan azt vittem..pult alol lehetett csak szerezni.. szatyrot meg cégeset vittem egy szatyorral..:)..

#412294 Bendeguz Előzmény: #412292

hú, régi motoros lehetsz. ha időd engedi és kedved is lesz hozzá, írj még sztorikat. :)