majd szólj ha kiszálltál....hogy tiszta szívből drukkoljak az esésnek :D
majd szólj ha kiszálltál....hogy tiszta szívből drukkoljak az esésnek :D
OTP ellenállások :
"Felfelé a 4000-es kerek szám, majd a 4150 és a 4350 az ellenállás."
ebbe most beleütközött ma.
A koronát az tenné most fel a nap tetejére...ha innen egész nap esne USA :D
de mindenki a fórumon kiszállna még a longjaiból nyerőben :-)))
Hát azok..szerintem azért van ez igy nehogy kicsit is kiszámítható legyen..ma itthon is mindenki az esésre gondolt, de USA -ban is gondolom..mert be volt harangozva hogy "Európa GDP -je csökken"...
erre megtépik ...röhej...
de hát ezt kell szeretni..
Reggel azért megint nem gondoltam volna ezt. Lassan mai napba benne az 1000 pötty. Otiliát leminősítették ezért lőtt ki?:-)
hát én meg longba fordultam 465-ről, lezártam a shortokat és most longolom ezt a szart. Nem is értem mi ez a happy. De majd ha a FED bejelenti a Q3-at hétvégén lehet kilőni! :)
Mi volt a hír? Ma nem olvastam híreket.
Milyen hír húzott ma 800pontot?
Nekem úgy tűnik mindig, először a chartot kell nézni, a hírt hozzá gyártják, de ameddigre a hír kijön, addigra már chart előre mutat.
Holnap jegybanki kamadöntés lesz itthon! Érdekes lesz, mert ki volt hirdetve, hogy év végéig marad a 6%.
Mára már nem kizárt kamatcsökkentés sem.
Próbálják stabilizálni a helyzetet, a további zuhanások, összeomlások elől. Szóba jött a Q3 is.. lassan ezt is be kell árazni.
minden benne lehet..ez is..
nézd meg azért..bedobnak egy hírt és máris 800 pontot felfelé..ez se normális..
a short jó elgondolás volt...Stop ott kellett volna rá tennem..nem hittem hogy felfelé megyünk ma..ez van.. nincs ez a meccs se lejátszva még :-)
Ennek ellenére nincs lejátszva a Bear Flag sem, mint írtam. Swingesek mozizzanak, nézzék a Daytraderek csatáját, amikor eldőlt a meccs, akkor bear flag letörésnél, vagy dupla alj nyakvonal kilépésénél szálljanak be, ha a forgalom, és hangulat is úgy akarja!
Konszoldiációs szakaszban muszáj pattogni, oda vissza menni.
Budfox koma!
Talán többen láttak velem együtt dupla alj lehetőséget néhány instrumban.
Hatiban valahogy így néz ki:
http://postimage.org/image/9ocek43o/full/
S&P-ben meg reggel nyitóba már mutattam neked.
Ennek ellenére tök jól csináltál mindent szerintem 23Któl lefele.
még 45 pont lefele és egálban van a shortom....szerintem tartogatom még..megnéztem milyen adatokat várnak a héten...holnap jön egy Richmond Manufactoring index..amit gyalázatosan rosszra várnak.. meg jön egy újlakás eladási adat is..szerintem az is rossz lesz.
munkanélküliséget 402 ezerre várják..
még tartom picit...csak ha nagyon tépnék még akkor zárok.
Én adtam egy kicsit 500 felett még amiután átvitte. Nem ebből fogok meggazdagodni, de lássuk mi lesz vele.
még tartom..ha nullán le tudnám zárni az jó lenne...
de miért kellett ma 800 pontot felrángatni ? nem gondoltam volna hogy ez lesz...