többet ne várj tőlem 23-nál. még van 50k, de azt majd 25-30, illetve 30-40 között fogom eladni. :)
többet ne várj tőlem 23-nál. még van 50k, de azt majd 25-30, illetve 30-40 között fogom eladni. :)
minek? Zotya adja 23ért nekem .én vagyok elöl:-) majd a hungáriás haverok kikapják.. Te meg majd pislogsz.:-) idöt nem mondok mert benfentes k.
Legyen újra 7 Ft (amit kétlek), de bukómat van egy érzésem nem keresem vissza otival se.
Ha lemegy 200 alá akkor se elsz mégegyszer oylan mint 2 éve. Ha 2000 Alatt lesz nagy gond lesz..
időben kell eladni, hogy legyen még vmennyi pénzed 2000 alatti otp-re. ez addigra újra 7 ft lesz.
tessék, ismét egy kis nosztalgia, amúgy is dögrovás van.
Elkezdted adogatni?
Ekkroa bukóban?
Merész vagy!
Én 2000 Ft alatti otp esetén adnám el, de akkro is csak akkor ha nem lenne 20 alatt.
azt szeretném 23mon apránként megkapom amire vágyok.
dehogy kapják 24-re már teszik vissza a forintozók ĐĐ
folyamatosan szórom, kis adagokban, ahogy esik az otp.
egy kis múlt... 2001-ből
http://www.fn.hu/adatbanya/vallalati_adatok/20010126/phylaxia_pharma/
az nem baj ha te nem hallgatod meg, de sok rejtett információ is volt a garanciás hümmögésében ĐĐ
meg aztán a haverok mondták a hónap "rvénye" ĐĐ
juteszembe marsika eladta 30-nál az ötvenes -- irány 300+ vételeit
most már ő is öt forintozik ĐĐ
tiétek a pálya, ha legközelebb üres lenne az eladói oldal. :)
valóban az reményt adhat, hogy ebben az esős napokban viszonylag stabilan tartotta magát, és nem zuhant be 20 ft alá. Mindent adtak, itt is volt öntés, de nem több tíz millió ft értékben. szóval vagy kevesen vagyunk már, vagy mindenki megerősödött, és kitart a végsőkig :))
Az is jó lehet, hogy nem nyerték meg a bremert, és ezt még nem jelentették be. Elmarad(hat) az óriási papírnyomtatás, és vmi új dolgon kell törniük a fejüket. :)
ui.: és akkor lassan vétel??? :))
nem hallgattam meg nem látom értelmét..oda rakják az árfolyamot ahova akarják:)))
lásd egyik nap több 100k eladáson ...pénteken meg 100k val ki lehetett volna akasztani..
meghallgattam. emlékműsor Bábolnáról, a mezőgazdaságról.
lehet vmi rejtett üzenet a phyl jövőjére? amúgy a holdinghoz alapból semmi köze.