Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: sort long

#446697 kelvin Előzmény: #446693

Ilyenre magyarországi brókercégeknél egyedül a Questornál van lehetőség máshol sehol.

Egyébként hedgelésnek hívják. :)

sort long

#446693 Frici

Portfolio Online tőzsdén keresztül kereskedek.

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy van-e lehetőség arra hogyha x ideje bennt ülök akár egy longba, akár egy sortba és jön pl. egy ellenkező irányú nagyobb felpattanás ( sort esetén mint mondjuk a múlt héten az IMF bejelentés) van lehetőségem a meglévő pozival ellentétes irányút felvenni?

Magyarán ha sortban vagyok és veszek, ne a sortot zárja le, vagy ha longba vagyok és eladok, ne azt adja el.

Re: nincs cím

#446404 Előzmény: #446169

A kamatperiódus végén 1,5-3%-al növekedni fog a törlesztőrészlet.

Re: nincs cím

#446169 Atesz11 Előzmény: #431592

Mivel nem tudtam,melyik topik vonatkozik igazából ilyen felvetésre ,ezért itt kérdezem meg.

Használt autót szeretnénk hitelre venni;egyelőre csak gondolkodunk rajta.

Egy esetleges pl 1-2%-os jegybanki alapkamat emelés milyen mértékben befolyásolja a havi törlesztést?

Valaki segítsen abban, h…

#412177 Ricsi

Valaki segítsen abban, hogy hol találom meg az üzeneteimet. Régebben volt egy személyes menüpont, most meg nincs, és nem tudom, hol tudom elérni a régebbi, nekem küldött üzeneteket.

Köszi:)

Quaestor

#369361 Tomi Vercetti

Mit érdemes tudni a Quaestor papírról? Forgalom alig van benne, de mégis sokszor visszatérek hozzá nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Eddig nem vettem egy darabot sem, de hajlanék rá csak elég unalmas egy papír ez.....

Re: hóvégi záróár beállítás

#364117 balacy Előzmény: #363174

ITT is igaz, hogy az ár az eredője a szándéknak :)

Illetve az is, hogy a falusi piacunkon nincs annyi nagy hal, hogy ne tudnának megegyezni, hogy ma egyik, egy hó múlva pedig a másik kapja a piros pontot.

#363229 lackok Előzmény: #363227

Mindjárt visszahozom, nekem is hiányzik..:)) Le van mentve a helyi gépre szerencsére.

#363174 lackok Előzmény: #363122

És ha egy másik bróker másképp gondolja és máshogy jó neki?

#363122 balacy Előzmény: #344947

- szebben néz ki a gyertya

- sok helyen a hó végi záró a portfólió értékelésének az alapja, így a kívánt értére való beállítás elősegíti jutalékok (kezelői jutalékok) optimizálását.

A működése egyszerű: a bróker látja, hogy hol, milyen értékeken, mennyiségen van a könyvben a jegyzés, és kis matek után kiszámolja, hogy milyen mennyiséget és hova kell elhelyezni, hogy a záró jó legyen neki.

Minél kisebb és kevésbé likvid a piac, annál könnyebb ezt megtenni, egy jen, vagy chf keresztet mozgató intervenciónál pedig közli, hogy az mennyibe került.

hóvégi záróár beállítás

#344947 Princ

Meg tudná valaki mondani, miért kell a hóvégi záróár beállítás? És hogyan működik?

Re: Eladósodottsági ráta

#344856 holnor Előzmény: #344850

saját tőke / kötelezettségek, tehát a saját és az idegen források arányát mutatja.

Eladósodottsági ráta

#344850 Tomi Vercetti

Üdv!

A bét honlapján ha rákattintok egy cég adatlapjára akkor van olyan többek között, hogy eladósodottsági ráta. Valaki le tudná ezt írni egy kicsit bővebben?