Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plotinus fórum

Re: nincs cím

#425829 xmann Előzmény: #425732

Na akkor ez a szélzelés nagyon nem jött be , a sok ember nem hallgatott rá. Tényleg , hányan voltak ezen az előadáson? sokan? volt ott valaki?

#425732 Előzmény: #425501

Akkor 0 ember lehetett, mert azt a 32-t én vettem, és nem voltam ott :-)

#425503 pepe01 Előzmény: #425453

Én előadás nélkül is a követője lettem , mikor a tőzsdére hozta a Plotinust:D

Bár nem értek velem mindig 1-et

#425501 xmann Előzmény: #425453

nem lehettek túl sokan az előadáson, mert 1 kötés volt összesen, 32 db. lehet hogy egyfős előadás volt?

:)

#425453 Hathor Előzmény: #419314

Na Zsidaynak megérte tartani előadást este. Volt egy két követője az esten, szinte csak ez az egy papír van pluszban.

#417731 Princ Előzmény: #417559

Köszönöm a segítő válaszokat :)

A Citadella alap érdekelne, másodpiacon gondoltam...

#417559 lagwagoner Előzmény: #417421

Szia,

"Vakmajom és Citadella alapokat lehet már az UniCreditnél is vásárolni, 3000 HUF vásárlási/eladási áron, csak szólok.

Itt a lista:

http://www.unicreditbank.hu/system/fileserver.html?file=/Maganszemelyek/hirdetmeny__kondicios_lista/lakossagi_kl_Ertekpapir_forgalom_20110601_20110601.pdf&type=related"

A Concorde-nál 1% a vételi jutalék tudtommal (plusz 800 HUF szlavezetési dj havonta), és a HozamPlazan is 1-2% kb, de nézz utána.

Szóval 300 000 HUF feletti vásárlás esetén az UniCreditnél éri meg legjobban venni.

(De a Citadella ALAPOT akarod venni vagy a Plotinus RÉSZVÉNYT, merthogy ebbe a topicba kérdezed)

#417538 xmann Előzmény: #417492

A concordenal a hozamplazan meg az unicreditnel biztosAn meg meg nehány más banknál is talán

#417414 Keresz Előzmény: #412244

Csendben.... halkan..... nagy bumm nélkül emelkedik az árfolyam. A mai nap is mikor szinte minden piros.

#412244 xmann Előzmény: #412236

értve a növekedés alatt azt, hogy újabb nyilvános vagy zártkörű kibocsátás lehet 2012-ben - ha jól mennek a dolgok. de előbb nem nagyon

#412236 xmann Előzmény: #412228

nyilván most először a meglevő sAjatreszvenyallomanyt kellEne értelmesen leépíteni: vagy jó áron eladni a piacon vagy reálgazdasági akvizíciót csinálni vele. Vagy egy részét megvehetne a menedzsment bizonyítva elkötelezettségét. És persze további jó hozamot elérni. Ha ez meglesz akkor jöhet a további növekedés de ez mar valószínűleg 2012-re marad

#412229 pepe01 Előzmény: #410695

Ahogyan korábban jeleztem Nyilasi bef. alapját is érdemes volt venni (a shortosoknak), 3 hónap alatt hozott 20-35-%-ot.

#412228 pepe01 Előzmény: #407333

Szia!

Igen elégedett vagyok mert az általam várt hozam felett teljesítenek.

ahogyan vártuk veszi magát a cég.

Nem csodálkoznék azon sem, ha egy alapnak összegyűjtenének egy pakkot.

Nyilván ezt Én sem gondolom komolyan, mert kicsi a tőkeállomány és maga az egész cég ehhez.

Szerintem először bizonyítani kell és nem elkapkodott újabb rv kibocsájtásokat végrehajtani.

#412175 lagwagoner Előzmény: #410744

Nem is tudom: az a napi pár százezres, milliós értékű (főleg bennfentes) tranzakciók által meghatározott 1700 forint körüli árfolyam egy dolog. Persze a bennfentesek (ahogy a leírásban is szerepel) az elvileg fair árhoz "terelik" az árfolyamot, de ez így elég távirányított ármeghatározás egyelőre. Mindenesetre szurkolok a papír nagyobb likviditásáért, akkor talán én is beszállok.

Maradok egyelőre a Citadella alapnál: bármennyit jegyezhetek, bármennyit visszaválthatok bármikor. Tényleges eszközáron.

#410744 xmann Előzmény: #410695

A cég eddig jól szerepelt, az év végéhez képest az egy részvényre jutó saját tőke 17%kal növekedett, ami igen komoly hozam ennyi idő alatt. persze nincs garancia semmire, de remélhetően hosszabb távon sikerül elérniük a megcélzott éves 30%os hozamot. Na az tényleg kiemelkedő lenne. Persze ebbe simán belefér, hogy van pár rossz hónap, negatív eredményekkel. Valószínűleg azok adják akik "realizálni" akarják a profitjukat, hiszen aki az elején vett az mostmár szép pluszban van. Azt hiszem nem is nagyon van más olyan papír ami idei maximumánál van. A plotinus azonban nem egyértelmű "shortoló" papír, mert ha jól csinálják kereshetnek a bika meg medvepiacon is, de az is simán lehet, hogyha elnézik, akkor akár medve akár bikapiacon bukhatnak. Szóval az ebbe való befektetés alapvetően bizalom kérdése. Olvasd el a www.zsiday.hu-t az lehet segít