Sajnos így van. Akinek van zsetonja, jobban teszi, ha valami normális dologba fekteti (termőföld, ingatlan) vagy kimenekíti ebből az országból.
Sajnos így van. Akinek van zsetonja, jobban teszi, ha valami normális dologba fekteti (termőföld, ingatlan) vagy kimenekíti ebből az országból.
Mit vársz a Zsidesztől,ezek a ganék további forintgyengülést generálnak,így tényleg meglesz az 5 % infláció !!!
Elértéktelenednek a megtakarítások,kamatemelés !!!
Ahhoz előre be kellett volna állni. 70 alatt szinte üres volt a könyv ami látszott belőle akkor.
jah, így, hogy a futik feljöttek....addig a 80-nal sem bírt, én is azalatt adtam el, -2,xx alatti snp futinál....pedig gondoltam, hogy visszajön, de rávenni nem mertem volna...
basszus most nem figyeltem, pedig megint jó kasza lett volna a 70 alatti vétel.. :(
De, majd ha szolgáltatnak felénk, még nem vagyunk rajta a listán. :)
469 is volt ma. Vajon honnantól lesz majd jó osztalékra? Bár, ez még korai, mert az még messze van.
Szeptember 1-től beindult az áram földgáz kedvezményes áron.
Budapest összes kerületében elérhető és sok más területeken is.
"Lakossági ügyfeleinknek
Energiaszolgáltatásaink lakossági ügyfelek részére az ország egyre több településén elérhetők. 2011. szeptember 1-jétől szolgáltatási területünk kiterjed többek között az összes megyeszékhelyre és azok vonzáskörzetére, Budapest összes kerületére, illetve a budapesti agglomeráció néhány településére.
A teljes településlista megtekinthető az alábbi dokumentumban:
http://www.energia.t-home.hu/hol-erheto-el.html
5% kedvezmény, akinek van más szerződése is
8% kedvezmény az aranykártyásoknak.
Már át is iratkoztam hozzájuk.
Igazán lenézhetne az augusztusi mélypontra, de feltételezem, hogy nem engedik ma 500 alá zárni.
Legalább nem bukta, én RG-t shortolok, és nem az utóbbi 20 percben nyitottam...
Bezárt a bazár. Közel nullás project volt, veszek rajta pár gombóc fagyit. :)
Meglátjuk. Sosem késő zárni. :) Nem egy idegbeteg módon viselkedő papír manapság.
szerintem még korai.
Egyelőre alszik, de az 530-as rést érintenie kell 1-2 naon belül.
Remélem délután átlökik 520-on.
Ha az megvan lehet csak 550-600 között gondolkodni.