elfogyott szerintem már a pénzt...és félnek a befektetők...hosszabb távon nem lesz felhúzás szerintem..de 3 hónap múlva többet tudunk.
elfogyott szerintem már a pénzt...és félnek a befektetők...hosszabb távon nem lesz felhúzás szerintem..de 3 hónap múlva többet tudunk.
Ez úgy hangzik, mintha most még 3200-ig shortolni kellene a Dax-ot, aztán majd megrántják 1-2 év múlva (jó esetben)
Én a héten 3-4 szer is keményen longoltam...abból kettő bejött...
szerintem még nincs itt az ideje...
ha tudnám akkor full tőkével benne lennék. DE nem tudom.
csak érzem.
off:
"Audjpy-ban is éppen a hetes gigatámaszon jött az intervenció. (aztán nem is lett elég, az már bearish)"
jent sztem a japok usd hez intervenialjak elsosorban, a tobbi part meg viszik magukkal az arbitrazs robotok
(legalabbis egy japanbol (20 ev utan)hazatelepult nyugdijas tanartol is ezt hallottam)
?
szvsz nagyon komoly felhúzás lesz mindenben. Dax 6500-6700, sp 1240-1260.
BUX hati 22500 felett vagy körül.
én viszont azt szeretném ha ezen a mostani pakkon olyan 1000-1400 pontot tudnék fogni..
kiszámoltam 17.470 -es a pakkom most..mert ráadtam még délután.
nekem is. A tegnapi long nyerőben zárva (a vps+követőnek hála).
Ma meg újabb long lentebbről... :DD
Cél még mindig a tegnapi rés..
Börni biztos már üvöltözik a kollégáival :D
a mostani helyzet viszont már kezd tettszeni :)
Péntek este és nem tudnak semmit se kitalálni, hogy 1172 legyen?
Hát nem hiszem el...
igen olvasom...próbálják most megnyugtatni a kedélyeket...de szerintem csak átmenetileg lehet.
Persze pöccre 1154-ről fordul napon belül.
Lássuk milyen hírrel tudnak neki támaszt adni :)
Állítom, hogy technikai elemzőket használnak.
A fontosabb technikai szinteknél (hetes charton) mindig közbelépnek. Persze hosszútávon nem elég a boldogsághoz, de akkor is gyanús. Audjpy-ban is éppen a hetes gigatámaszon jött az intervenció. (aztán nem is lett elég, az már bearish)
Sztem elég sorsdöntő nap lesz a mai.
pletykára vesznek ..szép :-))
mekkora piros gyertya lesz ha kiderül hogy csak a folyosói üdítő automaták koncesszióját tárgyalják újra ? :D
"akkor biztos jön valami bejelentés."
ma akár hivatalos hírrel, akár egy ütős pletykával, de megtartják sztem
máris itt az első kísérlet:
"Rendkívüli jegybanki ülésről beszélnek Amerikában (2.)"
http://www.batstrading.com/home/
írjátok be hogy : HPQ
A Hewlett Packard -ban ma nagy durranás lesz..már -20 % on forog nyitás előtt...már pre-marketben adogatják egymásnak a papírokat...
nézzétek a könyvet csak..