Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: fd

#411909 BudFox Előzmény: #411904

pff..Egon fordítva ül megint a lovon...szerintem az van hogy az elemzéseket tegnap este csinálta..és nem látja ilyenkor még az SP futurest...amim ár most -1.82 % -on áll...szóval ő mindenben emelkedést lát...remélem longolja is lelkesen :D egye meg a főztjét, amit főzött.

Re: nincs cím

#411907 BudFox Előzmény: #411895

ha nagyon esik akkor nem zárok semmit, viszek mindent a jövő hétre...

nem tudom hol zárok...Egont elolvasom...megnézem a támasz szinteket..de Bux -ban pl. a hét elején írta hogy nincs is támasz szint...határidőben 18.200 volt a támasz..alatta semmi..

OTP -ben 3850 a legalsó támasz...

megnézem a friss elemzéseket..

#411895 Forcag Előzmény: #411891

zárod a nagy pakkot? Hatiban nem esett el a mélypont - egyelőre... Délutáni USA még rá tehet egy lapáttal - Péntek van, ki akarna pozit tartani hétvégére... múltkori eséskor is beadták pénteken..

#411891 BudFox Előzmény: #411834

majdnem ráadtam de már inkább nem..igen nagy a pakkom....nem kell annyira kapzsinak lenni...

inkább nézem távolabbról hogyan rohannak a vesztükbe a Londoni bankárok.

#411888 Forcag Előzmény: #411886

580-on adtam neki... ez a MOL nem nagyon akarja az esést... ráadásul a forgalmak sem olyan meggyőzőek eddig... és sok papírnál nincs meg az előző mélypont...

#411840 rbbj11 Előzmény: #411831

egyelőre ez semmi, de majd lesz...multkor is napokig nem estünk külföldre, aztán zutty, akkor hoztuk be, amikor külföld nem is esett olyan nagyot

Niki Beverve, HangSeng l…

#411838 Longshort Voilattila

Niki Beverve, HangSeng leverve, Ottika kapott egyet mert nincs rajta sapka, kap majd most is mert van, Higgadt Daxlinál is elszakadt a cérna 5500nál már majdnem új alja van. Ha így esünk ma meg is lesz az...