elliot alapján bejöhet az A-B-C az indexben...
pff..Egon fordítva ül megint a lovon...szerintem az van hogy az elemzéseket tegnap este csinálta..és nem látja ilyenkor még az SP futurest...amim ár most -1.82 % -on áll...szóval ő mindenben emelkedést lát...remélem longolja is lelkesen :D egye meg a főztjét, amit főzött.
ha nagyon esik akkor nem zárok semmit, viszek mindent a jövő hétre...
nem tudom hol zárok...Egont elolvasom...megnézem a támasz szinteket..de Bux -ban pl. a hét elején írta hogy nincs is támasz szint...határidőben 18.200 volt a támasz..alatta semmi..
OTP -ben 3850 a legalsó támasz...
megnézem a friss elemzéseket..
Nálunk mi ez a nagy hősködés?
zárod a nagy pakkot? Hatiban nem esett el a mélypont - egyelőre... Délutáni USA még rá tehet egy lapáttal - Péntek van, ki akarna pozit tartani hétvégére... múltkori eséskor is beadták pénteken..
Én csak akartam, de mire kitöltöttem az ordert.... :-)
majdnem ráadtam de már inkább nem..igen nagy a pakkom....nem kell annyira kapzsinak lenni...
inkább nézem távolabbról hogyan rohannak a vesztükbe a Londoni bankárok.
580-on adtam neki... ez a MOL nem nagyon akarja az esést... ráadásul a forgalmak sem olyan meggyőzőek eddig... és sok papírnál nincs meg az előző mélypont...
Ráadtatok reggel? Vagy full pozi van?
Dax új alj !
Dax precízen megy rést tölteni, majd aztán válik kővé. Hiába a német pontosság...
egyelőre ez semmi, de majd lesz...multkor is napokig nem estünk külföldre, aztán zutty, akkor hoztuk be, amikor külföld nem is esett olyan nagyot
Niki Beverve, HangSeng leverve, Ottika kapott egyet mert nincs rajta sapka, kap majd most is mert van, Higgadt Daxlinál is elszakadt a cérna 5500nál már majdnem új alja van. Ha így esünk ma meg is lesz az...
Ma is volt 18k fölött. Pont akkor ment el a webbroki :-)
Mennyi volt a tegnapi hati záró?
Nincs olyan nagy para...