Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#411779 exmnbs1 Előzmény: #411607

a daxot bux napokkal követi?

akkor lenne időd felkészülni az optimális döntésre

ahogy azt Móricka elképzeli(((((

Re: Lemaradtam valamiről?

#411776 Bendeguz Előzmény: #411769

Ezt az E-star közleményéből kristálytisztán ki lehet olvasni, nem kell hozzá közvetítő. A kötvényprogram 100% sikeres volt, a lelkesedés nem lankadt. A szükséges tőke részvénykibocsátással együtt bőségesen rendelkezésre áll a szolgáltatások fejlesztésére és további akvizíciókra. Innentől kezek a segg alá és irány nyaralni. Októberben 13 ezer fölött szeretnék boldog névnapot kívánni kedves barátaimnak!

#411775 Bendeguz Előzmény: #411748

Kedved Fórumtárs, szerintem a sas az ne vadásszon legyekre... Tudom, hogy nem kell magyarázzam, de az ilyen arcok moderálás nélkül is kihullanak a támogató spanok hiányában. Nagyon értékelném, ha king broki péló miatt nem mondanál le 30 irántad tiszteletet tanúsító forumtársról. Részemről lassan 2 éve nincs megingás a papír iránt, a kis közkéz melletti fundát többre nézem bármilyen 10%-os kötvénynél. Így ha lehet egy tiszteletteljes kérésem, kérlek továbbra is légy aktív a stocklandyard családban. Itt otthon vagy. Ha moderátor kell, találsz... Egy cinkos kacsintással zárom a mondandómat ;-)

#411769 Wedge Előzmény: #411748

Jól értelmezem a közleményből, hogy lényegében lejegyzésre került mind a 10 mrd kötvény?

#411766 Grizzly Géza Előzmény: #411731

Hahaha,nem,már vagy...:).Jó úton haladsz,tapasztalatból mondom...:D Amikor 12k felett leszünk akkor örömödben bontasz majd naponta egy pezsgőt..:) Csak a munkahelyedre vigyázz,mert a tőzsdei bukó nem ugyanaz a mh elvesztésével...

#411748 Formerplayer Előzmény: #411598

Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek, hogy hazugságon érj....

Ellenben ha van papírod, akkor folyamatosan hazudoztál itt nekünk, hogy eladatták veled...ha nincs nem tudom miért aggódsz itt folyamatosan...

BingKingbroker, folyamatosan lúzerkedsz itt..hónapokig kóstolgattál a másik fórumon, majd rájöttél, jövedelmezőbb a long oldalra állni...aztán 1,5 év után volt együtt 2 jó hetünk, amikor ment a meleg sz@rig a sztori....

Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy s add el a papírjaidat,s hagyj bennünket békében....Én itt leszek 6ezernél, de 15k-nál is...

TE pedig menj vissza a fősulis spanjaidhoz, s ne is lássunk itt többet...

Ha gondolod, legközelebb a valódi neveden szólítalak, hogy érts belőle. Részemről--ha akarod-- ennyi volt feléd.....

....

#411743 Bodzaszedő

Sajnos nincs végig a cikk,de teljesen egyetértek vele.A hatalmasságok vagy visszább vesznek törekvéseikből és pénzéhségükből csökkentve ugyan a profitjukat de megtartva a hatalmukat,vagy bedől az egész kamuviláguk:

http://kuruc.info/r/50/83685/

#411731 panpeter Előzmény: #411726

Szerintem azért tudják ezek az E-Star-os fiúk, hogy mit csinálnak. Ősszel remélem lesz 1-2 jó hír, a mikulás rallyt meg már páholyból nézzük. Remélem addig nem leszek alkoholista.

#411726 Muskatli Előzmény: #411719

Asszem a mai nap után én is iszom egy komolyabbat... Délelőtt meg azon filoztam, h mintha jonne vissza a regi estar, h végre joval kisebbet esik, mint a piac... Na hat gondoltam is h biztos jol elkiabalom majd... Sikerult... Jo lenne ha végre elszakadna mar a piactól, úgy mint a regi szép időkben... Sokáig pont letojtam, h zár Amerika vagy Ázsia, rá sem néztem.. Mert irreleváns volt az Estar szempontjából... mostmeg azon veszem észre magam, h 5 percenként ránézek, h áll USA, éjszaka is ha kimegyek a budira, ránézek , h áll Ázsia.... Pont mint régen amikor az a szutyok OTP-m volt... Nem jo ez így.. Kar, h ez a részvény is mar olyan mint a tobbi... (( persze csak ebből a szempontbol))

#411724 Janicroft Előzmény: #411721

Várnunk kell rá, de legalább tudjuk (reméljük) hogy jó cégbe invesztáltunk, ez sem egy elhanyagolható dolog.

#411719 panpeter Előzmény: #411687

Én is iszok mint állat. Egyébként is de most még jobban:). Héten ma lesz a 2., a szombat meg fix. Ez 3 nap, meg három másnap. Nem sok marad a hétből. Ja, és még dolgozok is.

#411687 Grizzly Géza Előzmény: #411681

Engem a tőzsde fog a sírba vinni egyszer:cigi-pia-drog,mi kell még? :D Nagyanyám mondta mindig:csak egészség legyen!----ja,csak ő még nem tőzsdézett---nem is kapott agybajt :)