Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Lemaradtam valamiről?

#411679 Grizzly Géza Előzmény: #411660

8249-es záró néz ki eddig...Meg sem nézem ma az egyenlegemet,mert megint rágyújtok,pedig nem dohányzok...:)

#411670 Grizzly Géza Előzmény: #411660

Iiiiigen. Kérdés,hogy mi lesz a világgazdasággal.Ilyen drasztikus indexmozgásoknál a gyj. nem sokat számít sajnos. Bár azért remélem jó lesz :). Kell egy kis szépségtapasz...

#411657 Grizzly Géza Előzmény: #411649

Ó,bárcsak eladtam volna 10k felett! Most milyen jó érzés lenne apránként csipegetni ilyen áron... Mondjuk,ha nem jön ez az újabb válság para,akkor az otp se 4k alatt lenne...6000-e otinál mi is 12 k leszünk ismét(az álmoskönyv szerint)...:)

#411656 vincentlauria Előzmény: #411649

Szerintem a jelentéssel nem lesz gond. Ebben a hangulatban egyszerűen, ha legkisebb pofont kapná a papír annak lehetne csak örülni.

#411649 Bodzaszedő Előzmény: #411630

Nagyon 8k alá lóg a lába.Nem tudom mi folyik egy ideje a papirban,de jópár ellenséget szerzett magának pusztán a megbizhatóságával,stabilitásával,korrektségével.Egyes magyar piaci szereplők ezt egyszerűen nem tudják elviselni.Meg hogy ők igy nem tudnak profitálni.Mert csak a mutyihoz értenek.Most a nemzetközi hangulatot és főleg az állami pakkot tartom kockázatnak.A jelentésnek meg csodaszépnek kell lennie,hogy a maradék hitet tartani tudja a befektetőkben

#411636 Lxrose Előzmény: #411626

Ha csak egy átlag alatti 5%-os hozamú befektetés lenne, akkor is 500 milliót hozna évente, de ez tudjuk, hogy bőven átlag fölötti növekedéssel bizonyított eddig, és minden bizonnyal még fog is.

#411630 Grizzly Géza Előzmény: #411626

Lehet,hogy szándékosan tolják le az árat,hogy a manyupos pakkot vmi nagybüfi olcsón megvehesse? 10000-en is beszállt egy nagy alap nem kis mennyiséggel,ők lehet,hogy nem örülnek most,de remélem tudnak valamit,amit mi nem :)

Re: nincs cím

#411628 taresz Előzmény: #411612

Amíg nem dobtak ki addig öröm és boldogság, most meg kárörvendés?!

Primitív hozzáállás.

#411626 Lxrose Előzmény: #411621

Egy év alatt 11 milliárd forintot tettek be a cégbe, az árfolyam pedig a tavaly őszi mélypont közelében van.

#411621 Grizzly Géza Előzmény: #411615

Én is szívok,tartom,9k felett meg reménykedtem,hogy megindulunk fel,csak kifogyott az erő,csökkent a forgalom,amcsik meg megint megőrültek...De ez a 8k tényleg vicces...

#411615 Lxrose Előzmény: #411605

Nem mondtam, hogy szárnyaljon, de ez is túlzás, amit most csinálnak. A kockázatot sem látom, hogy mi azon kívül, hogy az egyik 500 darabos eladó megelőzi a másikat az eladásban.

Vannak országok, ahol egy jó fundamentumú cég másképp van kezelve, mint egy nagyobb kockázatú.

Írtam a héten, hogy ha t…

#411612 VadSpeki

Írtam a héten, hogy ha töri a 8600 Ft-os szintet, akkor bajok lesznek a jövőre nézve az árfolyamban, a letörés megtörtént, így, ha folytatódik a BUX-esés könnyen ismét 7300-7700 Ft körüli sávban találhatja magát...

DAX összeomlott!! Durva …

#411607 VadSpeki

DAX összeomlott!! Durva nagyon! A sávból kilépett lefelé, durva esést vetít még előre!

A BUX is követni fogja a napokban ezt a sávból való kilépést lefelé!