Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

ajaj shortos barátaim j…

#411756 szotyi

ajaj shortos barátaim

jó híreim vannak ha a fas 12 alá esik

Re: nincs cím

#411754 BudFox Előzmény: #411736

Az jó hír shortos szempontból hogy meg sem próbálták megvenni az esést...

holnapi futuresokra leszek kíváncsi...

még "kicsi" a nyerő....reggel nem lenne jó átugorni..de azthiszem nem kell aggódni.

#411752 BudFox Előzmény: #411710

Igen :-)

tegnap délután full longba vettem, 18.530 -as volt az átlagom...ma reggel azthittem -300 ponttal tudok csak kiszállni...de nem ment el nyitóban...úgyhogy amikor elkezdett felfelé menni rakosgattam a pakkomat egyre feljebb..18.570 - 630 - 670 - 720 -746...majd amikor kifulladt, ráöntöttem a piacra 18.700 on. volt egy 160 k -s tétel vevő 700 -on..amint kezdett elfogyni gyorsan ráöntöttem..

Utána beálltam shortolni 18.700 -ra de el kellett menne..utána már sosem ment fel addig..

ráöntöttem 600 on, 575 -ön,400 on, 380 -on... most fél pakk short.

perszer igy is a zuhanás óta dupla pakk...

hihetetlen pénzek mozognak...

azért volt két veszteséges pozícióm is longokkal...de csak 50-100 pont minusz... meg kellett próbálni...

na mi lesz ezzel az 1140…

#411727 Sumér harcos

na mi lesz ezzel az 1140-el?

alszunk itt már órák óta a nagy ijedségre....

#411714 Amatoregy Előzmény: #411710

tegnap indítottam egy próba sortot benne. 10 pip után zártam mivel sohase voltak normálisak.

Na erre még esik vagy 40-et utána.

Indítottam egy próba longot benne.

#411710 banyaiz Előzmény: #411305

miket olvasok tőled, longra adtad a fejed? :) Először azt hittem más a te avataroddal. :)

Félelem és reszketés a piacokon, de ezek a mozgások amik vannak példátlanok. Ekkora napi elmozdulások kb évente egyszer szoktak lenni mint amik mostanában hetente többször vannak.

#411385 Előzmény: #411303

"Mondjuk azért ne felejtsük el Yugoszláviát sem."

Ott azt hitték, hogy sikerül lenyomni a muszlimokat, hogy ne legyen Európában iszlám állam. Mivel nem sikerült és egyre nagyobb volt a felháborodás (ráadásul nem is sikerült kiírtani őket), így véget vetettek neki. De messze, nagyon messze volt az attól, hogy "háború" legyen. Ugyanis - szerintem - jelen környezetben a háború alatt valami olyat értünk, ami a világot érinti. A lokális csetepaték, népírtások sajnos mindennaposak.

"MOndjuk egy észak és dél korea? Az egyik oldal elég el van keseredve nem?"

Dél Koreára gondolsz? Mert észak köszöni szépen jól el van, és pontosan tudják, hogy addig maradhat fenn a rendszer, amig a fenyegetőzésen, és pár déli halászfalu szétlövésén nem mennek túl. Azonkívül, ha ők indítanának támadást, nem hiszem, hogy számottevő támogatásra számíthatnának. Persze Dél Korea el van keseredve egyrészt azért, mert észak még áll, meg ugye, irritálja is, hogy nyúzzák őket, nomeg az, hogy vissza sem csaphatnak, de ők ugyanabban a patthelyzetben vannak: HA ők támadnak, akkor nem nagyon állna melléjük senki sem.

#411329 BudFox Előzmény: #411328

vagy az :-)

de ahogy látom ezt nem úszom meg kis veszteség nélkül...hacsak..nem lesz nagy szerencsém...

hiába...teljesen más stratégia kell most is :

1. Ha kezd emelkedni akkor gyorsan vegyél.

2. Ha látod hogy kifullad az emelkedés, vagy kinnt kis esés kezd lenni azonnal add el.

3. minden nap új lehetőség.

(ugyanez shortban, csak fordítva.)