Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Ha jól tudom ezért van a…

#410327 VadSpeki

Ha jól tudom ezért van a fórum, hogy az ilyen komolyabb, részvényeseket is érintő Közleménynek is helyet adjon, és ha meg valaki téved, vagy rosszat gondol, arra reagálva pontosítás legyen a félreértések elkerülése végett. Nem én tehetek róla, hogy 1-2 értetlen emberke miatt az eredetileg tervezett 1-2 hozzászólásomból több lett. Emiatt meg már egyből a moderátort emlegetnie valakinek, enyhén szólva is szánalmas, most akkor jön majd a cionista cenzúra, ugyanúgy, mint a portfolio.hu topikjaiban szokott lenni? :-) Kiváncsi vagyok rá, főleg úgy, hogy semmi olyat nem írtam....

Na üdv.!

Re: nincs cím

#410325 Bendeguz Előzmény: #410319

Nyiss neki egy külön topicot, ott senki se fog beszólni. Itt maradjunk az E-star körüli dolgoknál. Számomra a CD-bosszú nem fér bele. Bocs.

valaki egy realt tudna m…

#410324 SZETO99

valaki egy realt tudna mondani? (vita helyett :-)

#410319 VadSpeki Előzmény: #410304

Mit pörögtem túl?

nézd már vissza miről írtam...

Arról meg nem én tehetek, hogy a hozzászólásom, közleményem után 1-2 emberke itt hitetlenkedett és rosszat gondolt egyből, én meg kiegészítettem emiatt a mondandóm, hogy ne aggódjanak.

A hozzád hasonló beírásokat meg persze, hogy nem lehet szó nélkül hagyni, ha hülyeséget beszélsz és abszolút nincs igazad!!

Concorde-ügy: Jó lenne, ha minél többen csatlakoznának!

Erről kéne beszélgetni itt!

#410315 VadSpeki Előzmény: #410288

Tessék haver??????

Az itt beírt Közleményemet írtam be szintén a portfolio RFV topikjába is!!!

Nézd majd meg, ha nem hiszed!

Nem értem komolyan, itt mindenkinek elment az esze??

Olvasd már vissza légy szíves, hogy ma mit írtam be és kinek segítség ez, és elég nagy baj van ha már ilyen dolgokat lehet egy fórumban közzétenni!

Ha nem tetszik ne olvasd,vagy húzz el innen.

főleg, hogy a károsult részvényeseket segítő közleményem volt,ha nem érint Téged, akkor nem kell beleszólni, örülj neki, hogy nem érint!

#410302 Bendeguz Előzmény: #410300

Múltkor már kikérte magának, amikor BigBroker stb. nickekkel azonosították, aztán annyiban maradtunk, hogy hiszünk neki és ment tovább az élet.

#410292 panpeter Előzmény: #410290

Tudom:). Lehet azért emelkedünk mert szólt a fősulis haveroknak, hogy spekizzék fel. Legutóbb is innen indultunk és 1 hónap alatt 12k-ig spekizték.

#410288 panpeter Előzmény: #410250

Biztos nem írsz oda? Elég sajátos a nyelvezeted. Nem Te voltál Johnny1? Nem akarlak lehúzni, de fél nap alatt rendesen szétoffoltad a topikot. Most értem haza és nem győztem görgetni az egér gombot. Ha össze kevertelek vkivel akkor bocs:)

Re: Nagyon fontos! Minden Részvényesnek, akit érint!

#410281 banyaiz Előzmény: #410277

Vagy mondhatnám a fordítottját is azért beszélnek fel valamit, hogy ők kiszálljanak. Azért nem nagyon szoktak senkit piszkálni jót mond valamiről , pedig. ....

Re: Nagyon fontos! Minden Részvényesnek, akit érint!

#410277 banyaiz Előzmény: #410242

Bármit alá lehet támasztani érvekkel, bármikor. Jó példa volt erre 2008-9 . Mélypont körül olyan elemzések célárak jöttek papírokra , hogy az hihetetlen stb. Papír sok mindent elbír, véleménye meg mindenkinek lehet bármiről.

Az más kérdés, ha az bizonyítható, hogy valakik tudatosan manipulálnak, vagyis azért beszélnek le valamit, hogy ők vegyenek akkor az már megfogható. A gond csak az, hogy amióta tőzsde van ilyesmi történik, és ha egy kicsit is rafkósak soha nem fogja meg őket senki. Pl egy Soros mond egy véleményt, és közben 20 strómanja valahol a világban az ellenkezőjét teszi, ki fogja ezt rábizonyítani, hogy a Kajmán szigeteken az a xy ember xy Bermudákon bejegyzett cég nevében az ő tulajdonképpen? :) Senki.

#410272 SZETO99 Előzmény: #410252

Visszaolvastam az előző beírások, azok alapján személy szerint a következő véleményen vagyok:

Egyrészt egy elemzés nem gondolom, hogy "ilyen lavinát" indítana el. Elolvastam, de semmi késztetést nem éreztem, hogy megszabaduljak a ropogós rfv-imtől.

Ezek csak elemzések, mindenki maga dönti el, hogy hisz-e neki vagy sem, továbbá a cégről kialakított véleményt, és a számokon alapuló tényeken nem tudja befolyásolni egy olyan embernél, aki hosszú távon hisz egy cég sikerében, növekedésében.

A másik, hogy egy cég valós értékét nem elsősorban, vagy elsősorban nem annak a részvényárfolyama határozza meg.

A zuhanás, ha úgy áll hozzá az ember, meglovagolva egy elég szép és alacsony részvénybekerülési árat hozhat magával. (én speciel vettem 11000-en, majd 10000-en, a további csökkenéskor 8300-on, majd 7600-on is. Most már 9300-on van)

A tőzsde az ilyen, ha nagyon ponyván szeretném kifejezni magam.

Szeptemberben szálltam be 9600-on, ami után és a tavalyi nagy beszakadáskor elkezdtem eladogatni, nem kis veszteséget generálva magamnak. Ezúttal tanultam a hibából, és "pánikhangulatban" nem ijedtem meg. Most pedig szépen menetel felfelé, ki tudja meddig.

Egyelőre hiszek a 14300-as, 15000-es 20000-es célárban és várok.

Tőzsdén meg lehet 1 nap alatt gazdagodni, de ahhoz szerintem "kicsit nagyobb" tőke kell, és nagyobb rutin. Ha az ember biztonságra vágyik, fektessen kötvénybe, vagy kösse lée a pénzét. Ha vállalja a rizikót kishalként a tőzsdén, akkor hosszú távra tervezzen.

Ez egy PRIVÁT vélemény, akinek nem inge...