Regisztráció Elfelejtett jelszó

Neked tetszik ez a szitu?

Re: nincs cím

#410683 Hathor Előzmény: #410672

Látom javítottak Ők is emelkledő háromszögre, mint azt már mielőtt beraktam a képet írtam,hogy nem tudom eldönteni melyik is, de emelkedő ék felé jobban húztam több instrumentum miatt ,-)

Köszi. Nyugodtan dobáld Te is a képeket nekem, bármilyen instrumentumról, én mindent nézek.

MAjd megnézem hogyan áll nagyjából ez az S&P nálam most.

#410660 Margaretta Előzmény: #410658

Ne is legyen. Én csak egy jó beszállóra leskelődök. Tegnap elszúrtam az oti shortot

, pontosabban elhamarkodtam, vagy nem volt még nyitva legalább 1 órát a tőzsde:) Emiatt buktam 13k-t. Ma meg csak most tudtam ránézni.

Szerk.: hát, eléggé az elején vagyunk a bearish sligshotnak. A BUX1112-be tettem fel a chartot.

#410119 Hathor Előzmény: #410117

szia,

egyet mutatunk megint! ,-)

Viszont bux abszolút jól néz ki!

Ahogy utoljára aljnál beraktam a képeket fel a fordított fej-vállas, ékes képpel, azóta jön fel mint a gőzmozdony, amit támogatott a CHF gyengülés.

Bux órás kép:

http://postimage.org/image/2ezhoed7o/full/

#410110 Hathor Előzmény: #410101

Sziasztok,

megöttem..

erősítelek, hogy S&P órástól lefele kettős ék tető környékén vagyunk, vagy emelkedő háromszög tető. Elég necces, de inkább ék.

Bux megcsinálta a fordítós gyertyát csütörtök este, amikor tól nem voltam, azóta két zöld gyertyát nyomott. NA körbe kell néznem még

#410105 Csilla76 Előzmény: #410086

én meg pénteken beshortoltam, és nem zártam, most várok, hogy lekukkantson kissé. inkább nem zárok, vissza fog ez még nézni.

Bármilyen hülyén is hang…

#410101 Margaretta

Bármilyen hülyén is hangzik, a blúknál meg a hatinál meg a buxnál óráson bearish slingshot készülődik.

#410086 BudFox Előzmény: #410074

..nekem bejön ez a szitu..nekem bejön ez a szitu :-))))

én tartom a longokat...Stop ot rakok csak rá, ha elmegyek a gép elől

na most vegyek vagy adja…

#410074 Csilla76

na most vegyek vagy adjak vagy tartsam?:-DDD nem piszkálom.