Regisztráció Elfelejtett jelszó

Telekom - mit áraznak az osztalék vevők?

Re: nincs cím

#411134 coctailcherry Előzmény: #409984

Ha a "Széll Kálmán" nem lesz elég, a gazdasági növekedés messze el fog maradni a tervezettől és további források után fognak kutatni. Milyen formában teszik ezt meg? Maradnak az extra adók? Az embereknek kell megint valamit lenyelniük? Biztos, hogy képes lesz tartani az MTEL a jelenlegi osztalékszintet? Szívesen vásárolnék én is ezeken a szinteken de kétségeim vannak.

#409987 Ibiza Előzmény: #409984

a gond az most halljuk a válság megoldása az infláció..ha emelik betéti kamatokat esik a telekom.. akkor is ha aqvizíciót csak említik is..Dt telekomnak most sok pénze van..kérdésmire megy el és kell e még neki.

#409984 rbbj11 Előzmény: #409072

én úgy gondolom, 500 alatt középtávra nagyon jó alternatívája az állampapíroknak, biztonságos alapoknak, stb-nek! Ugyanis min. 50 ft átlagos osztalék várható az elköv. 3 évben, és 3 éves távlaton simán adni fog min. 550 ft-os kiszállóra lehetőséget.

Én ezért a biztonságos eszközként zsákolni fogom 500 alatt, de csak ugy, hogy persze minél olcsóbban tudok venni, annál jobb. 450 ft-os árnál a köv adódhat: évi 11% osztalék + évesített 6% rv-növekedési "prémium"

Tegnap beírtam, hogy ves…

#409072 Ricsi

Tegnap beírtam, hogy veszek osztalékra, erre mai kérdés: Mire gondolnak az osztalékra vevők?

hehe :D

"Tickre ahogy vártuk" :…

#408907 Fornit

"Tickre ahogy vártuk" :))

A kék vonal fölött nem szeret tartózkodni.