Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#409784 BudFox Előzmény: #409757

18.145

huh...na ezt a mai napot megúsztuk....most már USA -n a sor hogy megnyugtassa a befektetőket..és produkálja magát estig...meg a hétvégén.

Jó kis volás hét volt :D

Tegnap a CNN -en este a Richard Quest -et hallgattam..aztmondja 15 éve nem látott ő sem ekkora volatilitást ami most volt.

#409747 Kissherceg Előzmény: #409740

persze... ha nem így lesz, azért ne anyázz majd :))

szerk: ricsivel tartják szépen a buxot, így külföld ma hétfőn belead.. A két nagy meg visszaütve.

#409740 BudFox Előzmény: #409734

mert akárhol is zárunk...ha odakinnt csak egy picivel is jobb lesz a helyzet hétfőn itthon +200 ponton fogunk kinyitni... addigra elszáll egy kicsit a félelem.

#409737 Waszeitung Előzmény: #409734

Ehh,most nézem az szép,másik kettőt semmire nem jó...bár érteném hogy miért nem lehetett Rg-vel ugyanezt csinálni egy órával ezelőtt.

#409734 Kissherceg Előzmény: #409730

te összevissza örülsz, de közben a hati emg fos :D minek örülsz, ha kint emelkednek? :D

szar ricsivel rángatják a buxot..

#409729 Waszeitung Előzmény: #409724

Szerencsére 100 pontos kilengésekkel jöttünk fel hogy épkézláb stoppot ne tudj alárakni...bennünket visszaadtak tegnapi záróra,többi index meg alig mozdult.Hambi meg szépen jön is vissza...

#409722 Waszeitung Előzmény: #409719

Mármint shortod? Sztem is ezt ilyen magasságban adni kell,ha már két nap alatt nem ment a kitörés...ahogy van rajta pár száz pont zárni kell mert 500 pontot egy irányba nem tudunk menni,Oti+Molly szintje alatt.Ha mégis kitörünk akkor biztos hogy Ben apó fényképét kinyomtatom és meggyújtom!

#409715 Waszeitung Előzmény: #409706

Sztem megveszik,de már nincs hangulatom ehhez így péntek délután...elég jó volt ez a hét.