17880on is álltam, de az maradt...
17880on is álltam, de az maradt...
18.145
huh...na ezt a mai napot megúsztuk....most már USA -n a sor hogy megnyugtassa a befektetőket..és produkálja magát estig...meg a hétvégén.
Jó kis volás hét volt :D
Tegnap a CNN -en este a Richard Quest -et hallgattam..aztmondja 15 éve nem látott ő sem ekkora volatilitást ami most volt.
egyik számla hati long. Másik az otp fedezetes.
dehogynem, ahogy 3hete shortnál hisztike toltál, ugyanez lesz most is... :D
Hüle :D
Záróshort lehet nem lenne lükeség...
persze... ha nem így lesz, azért ne anyázz majd :))
szerk: ricsivel tartják szépen a buxot, így külföld ma hétfőn belead.. A két nagy meg visszaütve.
mert akárhol is zárunk...ha odakinnt csak egy picivel is jobb lesz a helyzet hétfőn itthon +200 ponton fogunk kinyitni... addigra elszáll egy kicsit a félelem.
Ehh,most nézem az szép,másik kettőt semmire nem jó...bár érteném hogy miért nem lehetett Rg-vel ugyanezt csinálni egy órával ezelőtt.
záróban meg lekötik ezt a 0 forgalmú emelkedés és zevasz...
te összevissza örülsz, de közben a hati emg fos :D minek örülsz, ha kint emelkednek? :D
szar ricsivel rángatják a buxot..
USA megveszi a xar adatot...(most kivételesen örülök neki :))
Szerencsére 100 pontos kilengésekkel jöttünk fel hogy épkézláb stoppot ne tudj alárakni...bennünket visszaadtak tegnapi záróra,többi index meg alig mozdult.Hambi meg szépen jön is vissza...
Én is így jártam tegnap, bazi nagy nyerő és elolvast 15perc alatt bukóra..
Mármint shortod? Sztem is ezt ilyen magasságban adni kell,ha már két nap alatt nem ment a kitörés...ahogy van rajta pár száz pont zárni kell mert 500 pontot egy irányba nem tudunk menni,Oti+Molly szintje alatt.Ha mégis kitörünk akkor biztos hogy Ben apó fényképét kinyomtatom és meggyújtom!
long stop, short stop long stop short stop ez a mai nminta...
Sztem megveszik,de már nincs hangulatom ehhez így péntek délután...elég jó volt ez a hét.