De akár short visszavétel is lehetett ha léteztek ilyen poziciók eddig.Ha 9k felett nyitotta nem kellett gondolkodnia hogy 9k alatt visszavegye akármilyen áron
De akár short visszavétel is lehetett ha léteztek ilyen poziciók eddig.Ha 9k felett nyitotta nem kellett gondolkodnia hogy 9k alatt visszavegye akármilyen áron
Nagyon sokszor a pár darabos eladó meg a lejjebb álló ( ezzel egy időben rögtön kiálló) vevő ugyanaz a versenyző. Megteheti , csak érdekességként említem.
Nem biztos, hogy ez a cél. Talán nem hisz abban, hogy a 9000-et elsőre átviszi, amikor már 10% plusszban lenne, ezért itt realizálja a biztos nyerőt (ha ma vette), aztán majd 9000 felett esetleg újra vesz.
Aki vissza húzogatja pár darabbal, az is tudja, hogy feljebb megy. ( úgy gondolja)
Most felhúzta,várja a lecsorgást a következő körre
Azért ez nem a 2 nappal ezelőtti ralli, mert akkor pár millióval ment fel, még nem voltak nagyon eladók a könyben, most viszont vagy 40 milliót vettek meg 2-3 percen belül, ezért sem ment vissza 2-3 perc alatt. Itt most megpihen szerintem, esetleg lehet 2-3 % vissza, aztán majd a 9000-nek nekifut valamikor mégegyszer.
Igazából olcsó vételekre már volt lehetőség, aki mert, el bírta viselni, hogy átmenetileg minuszba is kerülhet vele.
Kezdenek a hírekben is megjelenni a "feldumák" úgy általánosságban.. talán visszatér az optimistább szemlélet.
Valaki olcsóbban akar venni, és pár darabbal csalogat lefelé.
ja, jogos, így már értem, h. mit írtál :)
Akárki is volt, elég ravasz, h. ebédidőben játszotta ezt meg, mindenesetre egy ilyen látványos feltépéssel jó kis rallikat szokott indítani az E-star...
Valamelyik nagynak megtetszhetett. A 8300-on 400 darabot eladó meg foghatja a fejét. Meg persze aki még azokon a szinteken adott. (Nekem is 40-et, köszi az eladóknak!)
Azért írtam, hogy pár perc szünet, mert mire beírtam, 50-nel feljebb volt az ár mindig.
A 10 darabosnak nagyon sürgős volt. Örülhet a pár ezer forintjának.
El sem hiszem:)